18-20 mai, formula 3 în bucureşti

Scrie în Jurnalul Naţional de astăzi. Adică ceea ce se vorbea acum destul de multă vreme, respectiv crearea unui circuit în jurul Casei Poporului. Mi-a plăcut o frază din articolul Marei Raducanu:

Municipalitatea va pune la dispoziţia organizatorilor infrastructura şi toată baza logistică de care dispune. “A fost tăiată vegetaţia spontană, copacii au fost scoşi şi duşi la pepiniera din Tei Toboc pentru ca în toamnă să fie replantaţi. Au fost în jur de 22-23 de arbori pentru care am avut aviz de la Direcţia de Mediu şi Administraţia Lacuri şi Parcuri. Măsura a fost luată pentru protecţia şi securitatea atât a participanţilor, cât şi a spectatorilor”, ne-a spus Radu Ancuţa, şeful Direcţiei de Integrare din Primăria Capitalei.

Mi-a plăcut mai ales partea cu securitatea participanţilor şi a spectatorilor, în special cea cu siguranţa spectatorilor. Nu de alta, da” la cum ne ştim concetăţenii/conaţionalii/etc, mă aştept ca majoritatea copacilor din zonă să fie plini de lume.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

2 comentarii

  1. oare nu mai aveau formula 5? Oricum, zona 13 septembrie arata a ceva intre baricada si santier de vreo 2 saptamani… chiar ma intrebam cand o sa aflu mai multe despre asta

  2. Ah, chiar azi am fost prin zona: drumul lui 385 spre 13 Septembrie arata de parca ar fi granita de tara… au inceput si sa monteze tribunele si gardurile de dupa tribune.
    Un cort mare alb pus hodoronc-tronc in mijlocul parcului, ca sa fie si iarba distrusa, iar gardul din beton+fier pe care il construisera la intersectia strada Izvor cu strada B.P. Hasdeu a fost demolat (fusese facut pentru imprejmuirea completa a parcului Izvor, anul trecut).
    Daca 2 saptamani va dura montarea tuturor gardurilor de protectie si a tribunelor (fiind presati de timp), ma intreb cat le va lua dezasamblarea. Si ce va ramane intreg dupa.