Adrian Ursu vine în locul lui Măruţă la Cotidianul

Adrian UrsuŞtirea e următoarea: Adrian Ursu este cel care va veni în locul lui Mihnea Măruţă în funcţia de redactor-şef la Cotidianul. Dacă ar fi să comentez scurt, aş spune că Ursu ar fi o opţiune mai bună, din punctul meu de vedere, decît Răzvan Ionescu (despre care circula mai deunăzi un zvon că ar putea fi “cumpărat” de Sorin Ovidiu Vîntu).

În altă ordine de idei, vom vedea doi foşti colegi de conducere a unui ziar la… alt ziar, din nou colegi. Dacă îşi mai aminteşte careva, din boardul editorial de la Cotidianul mai face parte şi fostul adjunct de la Gândul, Bogdan Chireac. Pardon, confundam ceva.

6 comentarii

  1. Da, despre Razvan Ionescu s-a spus ca intra in gasca lui SOV, dar ca manager la Realitatea, nu la Cotidianul. Si sunt convins ca urmeaza sa primim oficial informatia. Esti sigur de Ursu? Zvonul circula de ceva vreme prin redactie, dar inca se mai gandesc oamenii. Asta stiu eu.

  2. Păcat. Obişnuiam să cumpăr Cotidianul. Probabil o să-l mai cumpăr doar miercuri.
    Pentru mine, Ursu nu mai contează ca ziarist de când cu “eliberarea ziariştilor” din Irak. Dar şi pentru multe alte prostii ulterioare.

  3. eh si uite motiv sa-mi anulez abonamentul la cotidianul..

  4. Poate usor off-topic, dar pentru ca tot veni vorba de conducerea “Cotidianului”: plecarea lui Turcescu pe post de dezvoltator de studio regional la Madrid vi se pare plauzibila ? nu va naste nici un fel de curiozitate ?

  5. Chiar e pe bune, adica Ursu? :)

  6. Adrian Ursu este varianta MUUUUULT mai buna decar Razvan Ionescu. Nu am nimic cu cel din urma dar pnu are credibilitate, este prea copilandru si nu cred ca este in stare sa tina o redactie unde este si Hurezeanu:)