ajax bug la cotidianul?

Citesc aproape zilnic Cotidianul. Partea nasoală e că, de la o vreme, site-ul lor se tot transformă, dar se transformă cu tot cu bug-uri. Unul dintre ele este javascript-ul din drop-down-menu, care dă erori pe diverse pagini de ştiri. Chestie care nu mă deranjează în mod deosebit, pentru că oricum nu îl folosesc extrem de rar. Chestia cu adevărat stresantă este felul în care se deschid paginile din index. Fie este un bug de Ajax/JS, fie cineva s-a gîndit să nu lase omul să citească ştirile decît într-o fereastră. Cel puţin în FF. Nu de alta, dar eu întîi deschid ştirile care mă interesează în taburi şi abia apoi le citesc, pe rînd. Ei bine, la Cotidianul nu se poate aşa ceva. Nu merge.

Cunoaşte careva vreun programator de la Cotidianul? Nu de alta, da’ mi se pare firesc să fie vizitatorul site-ului cel ce decide în cîte ferestre să citească ştirile.

2 comentarii

  1. Hmm. Chiar ciudat. Sa nu fie o problema la tine (adica la FF). Pentru ca, de curiozitate, tocmai am verificat si aproape toate (pt ca n-am stat sa le verific chiar pe toate) linkurile din drop-down-menu au functionat fara erori si le-am deschis in tab-uri separate (cu tasta “ctrl” apasata, bineinteles). Si tot in FF. Poate te-or fi citit pana am incercat eu si au corectat :).

  2. Salut. Iti dau leapsa ” de la balconul meu ” .
    1 fotografie sau /si o inregistrare

    http://dancarlea.weblog.ro/2007-04-04/141346/de-la-balconul-meu.html