Alexandra Stan, bătută. Aşa, şi?

alexandra-stan-batutaOK, am aflat cu toţii că Alexandra Stan a fost bătută crunt de către impresar, că nu e prima oară, că erau iubiţi etc. Astea sînt doar ideile pe care le-am aflat de pe Facebook, fără să citesc vreun text. Apoi, am citit pe vreo trei bloguri nişte păreri. Şi răspunsul meu, groaznic de sincer, este: aşa, şi?

Păi, Alexandra e o curvă proastă, care se prostituează pentru bani, că altfel nu accepta să ia bătaie de atîtea ori. Ba nu, e o proastă care nu e-n stare să se ducă să depună plîngere la poliţie. Ba, dimpotrivă, e doar o blondă proastă şi-atît, femeile sînt curve etc. Cam astea-s părerile.

Părerea mea e următoarea: e fix treaba ei ce vrea să facă. E fix alegerea ei dacă se duce la poliţie sau nu. E fix problema ei dacă vrea să fie un exemplu pentru femeile abuzate sau nu. Şi nu e treaba nimănui dacă ea se duce sau nu la poliţie, dacă şi-o trage cu impresarul ca să-i aducă concerte şi sponsori (n-aveţi decît să înţelegeţi ce vreţi, eu mă refeream la brand endorsement) sau dacă îi pasă sau nu de femeile abuzate.

Nu, nu e OK ca o femeie să fie bătută. Nu, nu e OK să baţi o femeie. Nu, nu e OK, ca femeie, să accepţi să fii bătută. Dar dacă eşti bătută, faci public şi nu depui plîngere, nu e treaba mea mai departe, înseamnă că nu te deranjează sau că accepţi să-ţi umfle ochii contra unor avantaje. Şi asta nu mai e problema publicului, ci e strict problema coeficientului ei de inteligenţă.

Fiecare dintre noi, fie prost, fie deştept, fie peşte, fie prostituată, facem nişte alegeri şi ne asumăm consecinţele. Punct. Dacă e ceva în ce cred mai presus de orice, aia e karma. Pe româneşte, karma se traduce în “cum îţi aşterni, aşa dormi.”

Zău, terminaţi cu discuţiile pe tema asta. Deja intră în categoria SEO spam.

1 comentariu

  1. Cine este Alexandra Stan si ce face ea ? Cu ce este mai deoasebita fata de o femeie batuta de barbat-su si ajunsa la un centru de ocrotire cu copii ?