alte confirmari: czone cumparat de rds

Zoso scrie si el astazi despre cumparerea CZone. Ba mai mult, pune si un print screen cu noua oferta. Pe de alta parte, suma de care mi s-a spus intial, de vreo 200.000 de euro, si care mi s-a parut extrem de mica, are toate sansele sa fie falsa; pe de alta parte, estimarea mea cu milionul mi se pare acum mai mult decit valabila. Nu de alta, dar eu habar n-aveam ca numai in Militari C-Zone are venituri de 71.000 de euro pe luna. Ceea ce din start imi spune un lucru foarte clar: ca am avut dreptate si ca o retea cu un procentaj MARE din piata de net din Bucuresti nu se putea da pe doi lei, ci mai degraba pe vreun milion de euro.

Personal, tind sa cred ca am avut dreptate cind am zis ca RDS a luat C-Zone cu 750.000 – 1 milion de euro. La fel cum si informatia (pescuita tot de pe piata de net) conform careia un abonat C-Zone a valorat 200 de euro mi se pare la fel de corecta. Nu stiu exact ce sa spun… imi pare a dracu’ de rau pentru abonatii C-Zone, dar nu pot decit sa ma bucur atunci cind am dreptate.

Citeva comentarii interesante despre cumpararea RDS de catre C-Zone la Piticu’.

2 comentarii

 1. Alex,- sper ca nu vei interpreta aceasta formula de adresare drept tentativa de tutuire- daca tot se pastreaza obiceiul pagubos, de multe ori neproductiv si total urechist inventat de zvoneri si raspandaci, mi-ar place sa descopar si corectiile necesare atunci cand acestea se impun . Macar pe blogurile “care conteaza” de tipul subiectiv, piticu sau zoso.
  Si pentru ca am spus ce mi-ar place, hai sa si fac ceva in acest sens.
  Iata ce apare pe monitorul oricarui abonat C-Zone (in cazul meu, sectorul 6 zona Crangasi) la conectarea in reteaua C-Zone.
  “VIITORUL C-ZONE
  Dragi membrii ai comunitatii C-ZONE,
  Referitor la aparitiile din presa din ultimele zile, va precizam ca C-ZONE, cea mai mare retea de FUN SI INTERNET din Romania, a incheiat un parteneriat cu RCS & RDS prin care a cedat NUMAI reteaua din cartierul Militari. Mentionam ca C-ZONE nu a fost achizitionata de catre RCS & RDS, asa cum apare in mai multe cotidiane si pe blog-urile cunoscute.
  Cu fondurile obtinute prin aceasta tranzactie, C-ZONE va continua sa se dezvolte si sa inoveze pentru voi. Astfel, incepand cu 1 noiembrie 2006, veti beneficia de mai multa distractie si comunicare on-line prin serviciul de telefonie RDS.Tel. In plus, C-ZONE isi continua expansiunea catre prietenii din Rahova, Ferentari si Sebastian de la aceeasi data.
  Prin acesti pasi pe care urmeaza sa-i intreprindem, va asiguram ca C-ZONE va continua sa exploreze noi teritorii ale distractiei on-line, astfel incat sa ne pastram pozitia de “cea mai mare retea de FUN SI INTERNET din Romania”.
  Cu prietenie,
  C-ZONE”
  N-am sa repet demersul meu si la ceilalti pomeniti mai sus .Nu imi sunt nici prieteni si nici dusmani, in definitiv nu e problema mea daca sustin afirmatii corecte sau false, fara acoperire in spatiul lor virtual.
  Aici, sa zicem ca imi pasa putin mai mult.
  Alegerea iti apartine

  P(e) si S(e) : un screen shot la citatul meu gasesti la http://img120.imageshack.us/img120/3437/capture25102006225320hf7.jpg

 2. sint total de acord cu ce zici tu, da’ nu observi o contradictie? a “cedat”, dar sint niste fonduri obtinute. nu a vindut, dar exista banii de la RDS. ce au facut daca nu au vindut? cum adica au cedat? au inchiriat? like wtf? risti sa iti fuga viitorii clienti de frica sa nu dai si restul, risti ca RDS-ul sa piarda clienti si risti ca, la finele contractului, sa nu se mai intoarca foarte multi din clientii plecati de la RDS. WTF? astia sint prosti sau se fac?