Am hotărît: mă voi uita la Acces Direct în fiecare zi!

Aseară, am deschis televizorul şi am dat pe Antena 1. De la ora 17, Antena 1 devine un izvor nesecat de prostie. Cred că aş putea să fac liniştit, în fiecare zi, o “cronică mondenă” în care să iau la mişto tîmpeniile care se debitează în emisiunea Simonei Gherghe. Spre exemplu, aseară, am remarcat cel puţin două. Prima dintre ele e dintr-un promo la o emisiune a televiziunii, care emisiune – X Factor – are nişte audienţe atît de slabe, încît mă mir că sponsorul n-a rupt contractul încă.

A luat foc scena celui mai tare show de televiziune din România!“, anunţă voice-over-ul. Moment în care mă întreb: “Ce? A luat foc scena de la Dansez pentru tine?“. Zău… Din aceeaşi categorie, am aflat că solistul de muzică populară Gheorghe Turda este “singurul metrosexual din muzica populară românească“. Pe vremea mea, metrosexual însemna “om care se îngrijeşte”. Pe principiul ăsta, toţi ceilalţi din muzica populară românească ar trebui să fie nişte nespălaţi împuţiţi, nu?

3 comentarii

  1. Ai beut gaz domnul meu ? Eu am renuntat de ani de zile sa ma uit la Antene si am o viata fericita … nu simt nevoia sa urmaresc prostia curgand din tv

  2. probabil doar Botezatu se poate uita la emisiunea aceasta zi de zi :D