Ambulanţa Bucureşti oferă asistenţă online. Pe chat

Din EVZ. Foarte mişto, zic.

“Un medic va asigura asistenţa medicală online-non stop, 24 de ore din 24 şi 365 de zile pe an. Accesând www.assb.ro, site-ul Societăţii de Salvare, secţiunea de Chat Medical, veţi intra în contact cu unul dintre medicii de gardă, implicat în acest proiect. În afară de beneficiile directe ale acestui serviciu, în timp se estimează o scădere semnificativă a cazurilor de urgenţă, o mai bună comunicare a simptomelor la efectuarea apelului 112, precum şi folosirea eficientă a resurselor limitate de care dispune, momentan, Serviciul de Ambulanţă”, a spus dr. Grasu, preşedintele Societăţii de Salvare, citat de Mediafax.

Şi încă o chestie mişto: se mizează şi pe voluntarii cu pregătire medicală.

3 comentarii

 1. Lasa un mesaj, medicul este offline

  LiveZilla Live Chat Software

  24 din 24 da, dar nu in zilele libere date de guvern :))

  PS
  Ce se mai aude cu acel mouse pe BT?

 2. E o idee, buna rea o sa vedem – in cel mai rau caz nu il foloseste nimeni, paguba’n ciuperci. Pe de alta parte, chat pentru urgente pare o contradictie in termeni – se bazeaza pe asumptia ca cineva in nevoie de urgenta are un telefon / calculator la indemina si in panica, o sa reuseasca sa tasteze mai repede decit poate sa vorbeasca (?!)

  Pentru oricine a folosit un chat pentru sa zicem suport tehnic, e o experienta de genul, tu scrii ceva, astepti 30 de secunde pentru un raspuns, dupa care scrii tu 30 de secunde, apoi se repeta – departe de eficient, dar iti permite si tie si persoanei din partea cealalta sa faca altceva intre mesaje.

 3. am si eu o mica problema de cateva zile ma simt foarte rau am ameteli stari de voma nu am pofta de mancare si nu pot bea nici macar apa si imi vomit si in somn si diaree aproape din 15 in 15 minute si mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ este posibil ca aceasta sa fie inceputul unei sarcine ??