andreea rosca spune pa newsin

Nu inteleg de ce unii traiesc cu impresia ca NewsIn se va duce de ripa daca pleaca Andreea Rosca din functia de director general al agentiei. Din punctul meu de vedere, intotdeauna se gaseste un inlocuitor. Acu’ serios, chiar nu exista nimeni care sa ii ia locul? Ba da, Cosmin Popa, actualul director de dezvoltare. Pina la urma, se merge pe principiul: nimic nu se pierde, totul se recicleaza :)).
Stirea completa:

Andreea Roşca va fi directorul unui nou cotidian de business al trustului Caţavencu

Andreea Roşca, actualul director general al agenţiei de presă NewsIn, a declarat vineri că va fi directorul unui nou cotidian de business al trustului Caţavencu şi va lucra împreună cu Adrian Mîrşanu, ex-‘Ziarul financiar‘, care va ocupa funcţia de redactor-şef.
Cotidianul de business din trustul Caţavencu pe care-l va conduce Andreea Roşca va fi lansat în prima jumătate a anului în format broadsheet şi se va adresa persoanelor cu venituri medii şi peste medii care ocupă poziţii de middle-management în companii. Funcţia de director general la NewsIn a Andreei Roşca va fi preluată la 1 februarie de Cosmin Popa, actualul director de dezvoltare.
Andreea Roşca a debutat în presă în anul 1992, ca reporter la ‘Evenimentul zilei’. Din toamna anului 1992 până la sfârşitul lui 2005 a lucrat la săptămânalul ‘Capital’, publicaţie membră a grupului de media Ringier. Din 1999 până în 2005 a condus revista ‘Capital’ în calitate de redactor-şef. Andreea Roşca este specializată în jurnalism financiar şi de afaceri şi a urmat un curs de master la Open University din Marea Britanie.
Trustul de presă Caţavencu a anunţat, în luna ianuarie, că pregăteşte două noi proiecte de business care vor fi lansate în prima jumătate a acestui an. La începutul lunii ianuarie, Adrian Mîrşanu, fost redactor-şef la ‘Ziarul financiar’, s-a alăturat trustului Caţavencu.
Echipa de jurnalişti specializaţi în business din cadrul trustului Caţavencu, deţinut de Realitatea Media SA, este concentrată în jurul publicaţiilor ‘Bilanţ’ şi ‘Investiţii şi profit’. Ea cuprinde şi jurnaliştii care au demisionat la sfârşitul lunii octombrie de la ‘Business Magazin’, editat de PubliMedia Intl., divizia de presă scrisă a grupului Media Pro.
Un alt nume cunoscut în jurnalismul de business autohton care a fost cooptat de Caţavencu este Dragoş Nedelcu, fost redactor-şef adjunct la săptămânalul ‘Capital’, editat de Ringier. La jumătatea lui decembrie 2006, Nedelcu a fost numit şef de Proiecte editoriale speciale pentru publicaţiile de business din grupul Caţavencu. Nedelcu va integra conţinutul de publishing în formate online şi de televiziune, după cum ne-au declarat reprezentanţii Caţavencu.
Grupul Caţavencu, parte din Realitatea Media SA, deţine publicaţiile ‘Academia Caţavencu’, ‘Tabu’, ‘Cotidianul’, ‘Aventuri la pescuit’, ‘Bucătăria pentru toţi’, ‘Superbebe’, reţeaua ’24-FUN’, ‘Idei în dialog’, ‘Investiţii şi profit’, ‘Le Monde Diplomatique’, ‘Bilanţ’, ‘J’Adore’, ‘Psihologia azi’, site-ul IQads şi reţeaua Radio Guerrilla. SURSA: NewsIn.

1 comentariu

  1. daca nu ma insel, news in furnizeaza stiri&co pentru realitatea si compania, adica tot un fel de parte din realitatea media sa.
    ceea ce nu-mi dau seama e daca e un fel de promotion, challenge sau penalizare:D