#fanMagenta – Participă ca VIP la evenimentul de lansare Telekom Romania

Din 13 septembrie, Romtelecom şi Cosmote vor activa sub umbrela Telekom Romania. Magenta este culoarea Telekom, iar unii dintre voi ştiţi, probabil, că, în Germania, culoarea este marcă înregistrată a companiei. De la verde şi albastru, acum va exista o singură culoare pentru ambele companii, de unde şi fanmagenta.ro. În plus, poţi participa ca VIP la eveniment, avînd acces în backstage, plus alte avantaje. Mai multe detalii, mai jos.

fan-magenta

Spectacolele “Aprindem magenta”

Evenimentul de lansare a Telekom Romania este, probabil, cel mai mare făcut pînă acum, în ţară, cu ocazia unui rebranding. Pe 13 septembrie, de la ora 18, în trei oraşe din România – Bucureşti, Iaşi şi Cluj – şi în Berlin (pentru că România intră în familia Telekom), se va desfăşura primul karaoke interactiv între oraşe.

Pe cele patru scene, vor concerta artişti cunoscuţi, iar maeştri de ceremonie vor fi Smiley şi Pavel Bartoş. În plus, dacă aţi văzut reclama TV, o să înţelegeţi ce e cel mai mare share-fie.

Aplicaţia HAI!

Cu ocazia lansării Telekom Romania, a fost lansată aplicaţia HAI! O puteţi descărca de pe fanmagenta.ro. Pe scurt, cu această aplicaţie, poţi controla tot ce se întîmplă pe cele trei scene. În plus, după eveniment, poţi folosi aplicaţia împreună cu prietenii. Vei putea crea evenimente de grup, îţi vei putea invita prietenii şi, totodată, toţi cei ce au participat la evenimentele create de tine vor putea să împărtăşească pozele cu tine şi cu ceilalţi.

Participă ca VIP la eveniment sau câştigă un Samsung Galaxy S5!

La evenimentul de lansare, vor veni, probabil, zeci de mii de români în cele trei oraşe. Ai ocazia să participi în calitate de invitat special la oricare dintre cele trei evenimente. Ofer o invitaţie care-ţi permite accesul în zona VIP, indiferent de oraşul în care vrei să participi. Dacă eşti din Bucureşti, poate mergem împreună. Dacă nu, organizatorii vor avea grijă de tine. Ai acces inclusiv în culise, dacă doreşti să vorbeşti cu vedeta preferată sau să ceri un autograf.

Câştigă invitaţia VIP – Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicaţia HAI! pe smartphone şi să laşi un comentariu (mai lung, mai scurt, cum doreşti) la acest articol, în care să spui ce aşteptări ai de la Telekom Romania.

Câştigă un Samsung Galaxy S5 – Telekom Romania a mai pregătit un concurs. Dacă vrei un Samsung Galaxy S5 din cele trei puse în joc (sau unul dintre cele zece pachete surpriză), dă  curs provocării din aplicaţia de Facebook Fan Magenta şi încarcă o imagine cu tine şi… ceva roz, fie că-i pălărie, cămaşă, căţel sau unghii lăcuite cu magenta.

Baftă!

9 comentarii

 1. Buna!cred ca va fi cel mai mare show,abia astept sa inceapa,cu siguranta va fi ceva extraordinar:)

 2. Cred ca va fi cel mai tare concert di anul asta!!traiasca iasul

 3. Poate vor veni si cu mentalitatea nemteasca nu doar cu preturile de acolo :))

 4. M-am portat, cu mai bine de jumătate de an, la Cosmote și trebuie să recunosc că e roz magenta în multe privințe. Sper, așa cum mai spunea cineva sus, să văd, totuși, mai mult din mentalitatea nemțească, adaptată la piața locală. Mai sper în pachete customizate, în funcție de necesitățle utilizatorilor persoane fizice.

 5. Bun venit Telekom in Romania. Avand in vedere ca au trecut pe locul 1 in Romania dat fiind numar abonatilor am asteptari mari de la ei.
  In primul rand as dori pentru intrarea pe piata a telefoniei mobile, multe oferte pentru toate buzunarele care sa includa internet de la 1 GB in sus fie el si 4G (la preturi rezonabile)
  Sa investeasca in infrastructura retelei astfel incat cand merg la tara la bunici, nu foarte departe de Bucuresti (Jud giurgiu com crevedia mare) sa am semnal in satele adiacente.
  Si as mai dori o invitatie din partea lor !

 6. Acesta este cu siguranta un eveniment pe placul meu! Mi-am instalat aplicatia pe telefon :)

 7. Asteptarile sunt la fel de mari pe cat este compania de mare, se stie ca Telekom detinea 40 % din actiunile Romtelecom si Cosmorom respectiv Cosmote.
  Asteptam oferte bune la canalele HD la preturi mici, avem asteptari pe partea de telefonie mobila – oferte adresate atat abonatilor cu contracte cat si celor care utilizeaza pre-pay.
  Sa speram ca de duminica vom vedea o schimbare in bine !

 8. AFAIK, “magenta” se traduce cel mai bine cu “purpuriu”.
  Probabil nu suna la fel de culeanu…

 9. Romania, from dark green to Magenta!!!