apropo de melania vergu si chestiunile private

Hands Up! Nu ca ar conta, dar... - Supporting GramoNu ma apuc sa vorbesc discutii despre cit de etic e articolul despre Gigi Stefanov, despre cita deontologie profesionala respecta Melania Mangas* Vergu si tot restul povestilor. In schimb, imi pun o intrebare: oare Melania Vergu isi mai aminteste ca, prin vara, numarul ei de telefon si adresa de acasa umblau libere pe YM, din mass-message in mass-message? Ma intreb cum ar fi daca ar umbla din nou pe la toata Romania. Oare cum s-ar simti daca cineva i-ar intra in casa pentru ca i-au fost facute publice detalii personale? Eu inca mai am spam-ul de anul trecut.

Nu, n-o sa dau mass-message la toata lista si nici n-o sa ii postez aici adresa si numarul de telefon, cum n-am facut-o nici data trecuta. Dar poate ar trebui sa se gindeasca de doua ori inainte sa mai faca prostii. Nu de alta, dar spam-ul de pe 4 iulie, chiar de ziua americanilor, s-a plimbat mult daca a reusit sa ajunga pina si la mine si nu cred ca i-a picat prea bine. Sa ne amintim cum suna:

Picati bacul la romana ? atunci tineti minte Melania Mandas Vergu e jurnalista de la cotidianul Gandul din cauza careie s-au schimbat subiectele… ma gandeam ca ati avea ceva sa ii ziceti: melania.vergu@gandul.info Da asta mai departe, nu de alta dar toata lumea e de parere ca SI-O MERITA !!! VERGU MELANIA Adresa: Str. X, Nr. Y, Sc. , Etaj: 5 , Apart: Z , Sector 1, 1, 10293, Telefon: 021.****** cnp: 258********** pt cine vrea sa-i sparga usa, dea foc la casa etc.

Sint foarte curios cum ar reactiona Melania Vergu daca ar afla ca datele ei din buletin ar putea circula libere pe net. Asta asa, din rautate, la fel cum a procedat si ea, tot din rautate. Din nefericire, n-o sa aflu niciodata…

PS: Sint curios daca n-are cumva dosar de turnatoare la Securitate, ca parca asa umbla un zvon in ultima vreme. Ma rog, mai umbla si alte zvonuri privind felul in care s-a angajat, de-a lungul vremii, prin presa. Fireste, sint doar zvonuri. Iar noi nu le dam crezare, nu-i asa?

* Mangas – initial greseala involuntara, apoi greseala pe care am acceptat-o, ca suna bine :P.

LATER: Am adoptat si eu logo-ul de sustinere a lui Gigi Stefanov. Feel free to do it yourself if you think he deserves it.

7 comentarii

 1. Hm, deja ai oferit prea multe informatii. E clar ca o poti s-o gasesti pe melania-fara-frica in acea baza de date a politiei care umbla pe DC…
  Asta unul la mana. Pe de alta parte, adresa eu nu as pune la chestiuni private, cum au fost ele intelese in scandalul gramos, mai degraba ar intra aici poze cu puradelu’ ei. Sau poze cu ea in tinuta neglijenta.
  The bitch.

  G.

 2. Cu recentul articol despre Gramos nu sunt in totalitate de acord. Insa consider ca asta vara a facut de departe cea mai buna ancheta din istoria recenta a jurnalismului. reactiile de atunci, cu publicarea numelui, numarului de telefon, ctp etc. au apartinut plozilor din familii cu multi bani, care nu s-au catadicsit sa invete vreodata, si au preferat sa cumpere subiectele din piata universitatii

 3. Fiindca sunteti curios ce as zice despre postarea adresei mele pe internet ,va spun ca nu-mi face placere,evident,ca atunci cand nu incerc nimic altceva decat sa-mi fac meseria de jurnalist , sa fiu amenintata ,ori injurata.In general,nu astept multumiri ,stiu ca pot fi ,oricand,incomoda,cred cu tarie ca nu toata lumea trebuie sa gandeasca si sa fie de acord cu mine si ma straduiesc sa nu-mi pierd simtul masurii si al ridicolului.Cele doua situatii (postarea adresei mele pe internet si articolul meu despre un abuz al unui cadru didactic comis pe site-ul universitatii nu pot fi comparabile ,fiindca nu sunt echivalente ,in nici un plan.Nu doresc sa va conving,dar reafirm ceea ce am scris in Gandul, un cadru didactic poate face ce vrea ,in spatiul sau privat,dar are anumite raspunderi deontologice in spatiul public.Ori site-ul universitatii ,ca si internetul ,pana la urma ,este spatiu public.Va scriu ,pentru ca, din intamplare ,am ajuns pe site-ul dv. ,nu fac aceasta de obicei ,insa m-a amuzat teribil chestia cu securitatea.M-au injurat multi ,multi m-au jicnit in toate felurile ,dar nu stiam pana acum ca barfa publica imi atribuie si colabarari de acest fel.Pot sa va spun, cu mana pe inima ,ca n-am colaborat nici cu securitatea , nici cu mama sau tatal ei si cred ca ne-am imbolnavit cu totii daca simtim atat de mult nevoia sa -i improscam cu noroi pe toti cei care nu na convin.Este interesanta aceasta psihoza gernerala.Eu,una, nu am scris si nici nu am de gand sa scriu vreodata despre cineva,ce-mi trece mie prin minte,ci doar ceea ce corespunde realitatii,fiindca de aceea sunt ziarist.Altfel,numai bine!

 4. Tanti Melania, scrie mai bine despre profii care conditioneaza promovarea examenelor de favoruri sexuale sau de nepotismul din universitati… Sunt o gramada de lectori care-s fii, fiice si nepoti, si incapabili pe deasupra… Lasa amaratele alea de poze si nu mai fa consideratii despre filosofie, ai nevoie de vreo 15 ani de lectura tata ca sa poti spune ce-i aia, si se vede clar ca nu-i ai…

 5. Doamna Melania Mandas Vergu in calitatea ei de consilier in ministerul educatiei bate campii rau de tot.Tot ceea ce spune pe posturi tv este in contradictie totala cu ideile pe care le debita cand era doar un simplu ziarist( pardon , senior editor).NU ESTI DECAT O OPORTUNISTA STIMATA DOAMNA CONSILIER.E bine de stiut:nu lucrez in invatamant.Sunt inginer constructor.

 6. o doamna careia menopauza ii da bufeuri verbale, este in reprize de agonie si extaz…

 7. treaba este ca trebuie sa vedem