Apropo de promovare

Ce mai primeşte lumea pe messenger, pe post de promovare pentru diverse chestiuni:

Dragii mei, un amic de-al meu îşi deschide vitejeşte un club. Cum finanţe de făcut gălăgie nu mai există deja, am hotărît să-i dau şi eu o mînă de-ajutor. Ce-o să iasă, nu ştim încă, da’ sperăm să iasă mişto rrrrrrău. Şi cum omu’ face locu’, sînteţi toţi invitaţi vineri seara în Clocks, la deschiderea oficială (fostul Downstairs), pe Moşilor 138. O să fiu şi eu acolo. Pe mese, bineînţeles. V-aştept cu drag.

Mass-message de la o amică. La aşa invitaţie, parcă te bate gîndul să te duci. Şi uite-aşa, din mass în mass, se promovează ceva. Apropo, intrarea e moca. Eu am întrebat dacă se dă şi-o bere de banii ăştia, da’ nu mi s-a mai răspuns :P.

4 comentarii

  1. this is called word of mouth , virala la Jon West a inceput tot.
    D, poti face zanzanie pe mess daca esti si o persoana credibila si apreciata. Ah cata nevoie avem noi de formatorii de opinie.
    felicitari pt blog, chiar iti faci timp :)

  2. La naiba, nu mai exista Downstairs…sper ca Clocks asta sa fie la fel ca Downstairs in materie de muzica si de ambianta…poate dupa ce te duci, pui si tu un comentariu despre cum a fost atmosfera, ce preturi, ce gen de muzica. Multumesc.

  3. apropo de berea aia in taxa de intrare…ai primit raspuns?:-) chiar imi placea downstairs.ramane pe acelasi stil?….sunt curios…cred ca o sa vin si eu…..

  4. Dragii nostrii, downstairs se va lansa, incepand din toamna , intr-o noua locatie.Speram sa veniti la fel de entuziasti ca si pana acum. Cat despre Clocks, le uram succes si sa aiba grija de ce contracte suspecte fac cu proprietarul
    In curand si noul http://www.downstairs.ro