Ghid de asortat hainele pentru bărbaţi

Mă uitam prin “On this day“, funcţia de la Facebook care-ţi arată ce-ai postat în anii trecuţi, şi-am dat peste un articol din Business Insider, pe care l-am share-uit acum doi ani, despre cum să-ţi asortezi hainele (şi, implicit, încălţămintea).

Nu zice nimic despre şosete, dar adaug eu aici soluţia cea mai simplu de reţinut: albe doar atunci cînd te duci la sală sau ieşi la alergat, negre doar la pantaloni negri cu pantofi negri (ţinuta de friptane, adică), colorate pentru restul, indiferent de încălţăminte, jeans sau pantaloni la dungă.

Ca să sumarizez ce zice în articol (deşi recomand să-l citiţi cap-coadă), există două variante cu care nu dai greş niciodată: dacă pantalonii sunt închişi la culoare, tricoul/cămaşa şi încălţările să fie deschise şi invers, pantaloni deschişi, cămaşă/tricou şi încălţări mai închise.

Vedeţi graficul şi citiţi articolul.

În altă ordine de idei, o să mai arunc pe-aici diverse chestii din aceeaşi categorie când mai descopăr diverse articole pe care le-am tot aruncat în feed-ul de Facebook de-a lungul timpului.

Apropo de haine, că tot e campanie de reduceri – Stock Busters – la eMag, am intrat şi pe Fashion Days, de curiozitate, că fac parte din acelaşi conglomerat de companii şi îşi cam sincronizează campaniile de reduceri.

Şi ei au ceva campanie de lichidări de stoc – linkul e către produsele pentru bărbaţi, apropo. Eu am văzut nişte chestii mişto pe-acolo, doar că nu simt momentan nevoia să-mi iau ceva.