Au început. La spammerii de campanie electorală mă refer

Am postat acel clip cu Loganul de 70.000 de euro. N-a trecut mult, că au şi început să vină. Unul după altul, aceeaşi idee, aproape acelaşi text. Doar datele diferite: nume, e-mail. Urît, urît. Ca de obicei, îi marchez ca spam. Nu accept să se dea copy/paste la aceeaşi idee la nesfîrşit, mai ales că deja s-a spus, mai ales dacă deja s-a văzut ideea.

Da, am înţeles, Loganurile de 70.000 de euro au fost comandate de Blaga. Da’ mai scutiţi-mă cu Cristian David care le-a refuzat! Le-a refuzat că e campanie electorală, de aia!

3 comentarii

  1. ai spus bine, acesta este doar inceputul (desi cred ca a inceput cu Ana Birschall). Speram ca toata aceasta discutie despre cresterea salariilor profesorilor va duce la o dezbatere nationala legata de cheltuirea banului public dar ceea ce vedem acum sunt doar pariuri legate de cine bate pe cine: Basescu pe Tariceanu sau Tariceanu pe Basescu. Iar Mircea Geoana este copil de mingi la meciul dintre cei doi mentionati mai sus

  2. Mda, am început să primesc şi eu înjurături, deodată. Hm…

  3. Chiar ma intrebam de ce am primit atatea comentarii si inca de la necunoscuti, la un post care poate fi lejer incadrat la “fun”. Oricum, e de asteptat ca aceste “spamuri electorale” sa continue, ca abia a inceput campania.
    @someone Eu n-am fost injurat decat de niste crestini extremi care-mi urau sa ard in iad, dar nu e timpul pierdut.