Bîrfă beton: Sîrbu cumpără ProSport şi îl aduce pe Tolontan

Ţineţi minte că am spus, la un moment dat, că Sîrbu vrea ziar de sport? Şi că s-ar putea ca Tolontan să-l facă? Zvonul e cam aşa: lui Adrian Sîrbu îi expiră la 1 decembrie clauza prin care îi este interzis să scoată un nou ziar de sport, prin urmare e liber să investească din nou în aşa ceva. Cumpărarea ProSport de către Adrian Sîrbu pare o mutare logică, atîta vreme cît Ringierul oricum are o serie de pierderi (inclusiv ProSport), iar apariţia unui nou cotidian s-a văzut unde duce (cazul Sport Total).

În cazul în care nu se ajunge la o înţelegere, Adrian Sîrbu tot va scoate un ziar sportiv. Plecarea lui Cătălin Tolontan înapoi la Sîrbu e pe jumătate confirmată. În cazul în care Sîrbu preia ProSport, Tolontan are liber să îşi facă propria echipă, iar picarea unor capete mari din redacţia actuală e logică. Primul care va zbura este, desigur, redactorul şef Dorin Chioţea, însă e clar că or să mai urmeze şi foarte mulţi alţii, mai ales din rîndul şefilor. Altfel spus, se aude că numai 10% din actuala echipă va rămîne la datorie. Prin urmare, ar trebui să ne aşteptăm cît de curînd la o nouă rocadă GSP-ProSport.

Deşi Tolontan a tot spus că el nu mai are nici o relaţie cu Adrian Sîrbu, eu mă aştept să-l văd plecat. Oricum, om trăi şi om vedea. Curînd. Ca idee, prin redacţia ProSport se tremură ca lumea.