“Blaga te învaţă cum să faci nod la cravată cu ochii închişi”

Nu, acu’ pe bune, există un site, se cheamă eucucinevotez.com şi are nişte “mesaje electorale” absolut criminale. Cel din titlu este unul dintre ele. Practic, e vorba de un site cu o singură pagină, mai exact indexul, pe care este afişat aleatoriu un “slogan electoral” la mişto pentru toţi candidaţii importanţi la Primăria Capitalei. Printre cele care mi-au stîrnit rîsul: “Oprescu ştie să facă avioane de hîrtie”.

[via]

5 comentarii

  1. aaa da de a dreptul ridicol acum pe bune nu asta asteptam de la primarul capitalei putin imi pasa mie de aptitudinile lui blaga sau de ale lui oprescu vreau sa mi se demonstreze ca sunt capabili sa scoata bucurestiul din haos nu ca fac ei scamatorii de duzina la ei acasa..patetic

  2. @alex ionescu
    tu chiar n-ai inteles? nu sunt mesaje electorale pe bune. oricine poate sa trimita un slogan la misto care sa apara apoi pe site.
    unele sunt absolut bestiale: “gusa sta cam mult invisible pe mess”, “blaga are ringtone discret, ca sa nu te deranjeze”, “oprescu adora pufarinele” :))

  3. asta deja e mai penibil decat penibil. este de a dreptul hilar. eu inteleg ca le trebuie publicitate atata timp cat candideaza la primarie dar sa fim seriosi… nu publicitate negativa !! dar na.. ce poti sa ceri de la blaga.

  4. e frumos !poate o sa invat cm sa fac un nod la cravata.