blog cu reclama pe google

Madalin Matica - link sponsorizat GoogleMais oui, c’est la verite! Cineva chiar plateste ca sa ii apara link sponsorizat in Google. Si ghici cine plateste reclama pentru a aparea la o cautare in limba romana a cuvintului blog? Ei bine, cineva foarte cunoscut. Partea nasoala e, in schimb, ca desi a alocat un buget pentru reclama respectiva, statisticile blogului nu arata extraordinar. Oh well. Reclama prost targetata, probabil. In fine, pentru ca nu imi doresc sa tin pe nimeni in suspans, o sa spun si cine plateste ca sa apara in Google: Madalin Matica. Exact, directorul pentru Europa al DotCommerce :)).

Adevarul e ca Madalin ar avea un blog foarte misto daca ar mai si scrie. Numai ca isi aduce aminte atit de rar sa mai posteze ceva acolo, incit nici macar nu l-am adaugat in feed reader. Stiu ca daca nu intru o saptamina, oricum s-ar putea sa nu gasesc nimic nou. Daca Madalin ar scrie ceva mai des si nu ar posta doar copy/paste-uri cu articole din ziare, de pe unde a mai aparut el sau DotCommerce Romania, sint convins ca ar avea ceva mai mult succes.

PS: Ma uit ocazional prin statistici si, pe linga holly dolly, observ ca mai gasesc si cite o cautare simpla, gen blog. Si ma intreb cine naiba a rasfoit jumate de Google ca sa intre la mine pe blog? Si, de curiozitate, caut si eu blog pe Google, pentru limba romana. Ce gasesc… Well, uite chestii de genul asta :)).

1 comentariu

  1. productie publicitara, printuri outdoor de mari dimensiuni, inscriptionare cu autocolant, decorari vitrine masini standuri, magneti publicitari, firme luminoase, panouri publicitare, banner-e, mesh-uri, rollup-uri, people stopper, totem-uri, stander-e, copertine terase, prelate TIR CFR, piscine, litere volumetrice din PVC, stiplex sau polistiren, neon modelat, imprimare termica pe materiale textile, imprimare serigrafica si tampografica pe orice suport, sablare chimica pe sticla, carduri PVC, signalistica outdoor, hoteliera si scenica, amenajari showroom, statii peco, indicatoare rutiere, tipar digitala, carti de vizita, invitatii, legitimatii, carnete, calendare, pliante, fluturasi, brosuri, volante, autocolante, flyere, afise, postere, coli cu antet, notes-uri, reviste, cataloage, mape prezentare, meniuri, diplome, plicuri personalizate, etichete, confectii metalice, acoperiri diverse…