Blogmeets

Am fost simbata seara in Offside. S-a vrut un blogmeet ca pe vremuri, insa vremurile trecute sint de demult apuse. Ne-am strins vreo sapte oameni, dintre care am tot plecat rind pe rind. Daca inainte ajungeam sa iesim in grup cel putin 12, acum s-a rarit semnificativ grupul. De fapt, daca stau mai bine sa ma gindesc, cred ca nici nu mai exista un grup. Exista pe vremuri, acum a ramas doar doar o mina de oameni care mai iese ocazional in crisma, in functie de timpul liber al fiecaruia. Nu ne mai citim intre noi decit rar, nu ne mai comentam pentru ca ne citim insemnarile pe reader sau nu ne mai citim deloc. E oarecum trist, dar pina la urma fiecare incepe sa-si indrepte privirea spre ce il intereseaza cel mai mult.

In momentul asta nici macar trist nu mi se pare. Mi se pare, mai degraba, ceva normal. Fiecare isi indreapta atentia spre ceea ce il doare mai tare. Motiv suficient pentru mine sa cred ca nu voi mai ajunge prea curind la un astfel de blogmeet. Daca pina acum am avut o serie de motive care nu tineau neaparat de vointa mea, de acum voi avea suficiente care nu tin deloc de ce vreau eu.

OFFTOPIC: cred ca ar trebui sa ajung naibii la doctor, m-a luat o ameteala de era sa cred ca lesin. In ultima vreme mi se usuca buzele frecvent si ametesc tot mai des. Are careva idee de vreun medic de familie OK?

In alta ordine de idei, piesa de duminica spre luni: Dire Straits – So Far Away

https://youtube.com/watch?v=fcnP5CjOy1Y

1 comentariu

  1. Daca n-ai dat coltu’ intre timp iti recomand eu un medic foarte calm si atent. Catalin Vasile de la Policlinica Academiei (la Universitate, vis-a-vis de Springtime, pe un gang, nu te speria ca arata ca dupa primul razboi mondial). Telefonul era 3127370, e posibil sa se fi schimbat. succes!