Campania “Cîte 1.000 de euro de căciulă pentru Pogea”

Pornind de la analiza lui Cristian Orgonaş de azi, eu spun să punem de-o campanie. Merge? Începem cu o petiţie online, după care vedem noi ce iese. Să milităm pentru achitarea datoriei externe a României în mod organizat. He he. Cine dă mai mult de-o mie de euro?

Mă gîndesc că ar fi interesant să facem ca la construcţia bisericilor: fiecare om care dă un leu are cărămida lui.Doar că, în cazul ăsta, mă gîndesc că ar fi interesant ca fiecare om care dă bani să aibă numele scrijelit (de către Pogea, fireşte, măcar să îi facem campanie serioasă, cum trebuie, să fie dat la televizor în timp ce dă cu ciocanul în daltă) pe Casa Poporului. Că e mai mare. Presupun că blocul Ministerului de Finanţe ar fi prea mic şi n-ar încăpea numele tuturor.

Fac mişto, bineînţeles.

5 comentarii

 1. mie mi s-a parut ca faci misto in insemnarea precedenta, da’ apoi am vazut la tag reclama

 2. Da de campania “Un manual de economie pentru fiecare” ce zici? Si nu fac misto deloc ;) .

 3. Am plătit forfetarul pe T2, conform haiducului Pogea: 370 de lei, pe lunile mai şi iunie (aveam o firma care zacea de prin 2007), deci pe nimic.

  am o recomandare şi o întrebare:

  recomandarea este către Pogea şi ai săi pedelişti: să vă stea-n gât!

  întrebarea este către tine, care citeşti blogul ăsta: tu ce ai fi făcut cu 370 de lei, dacă nu ar trebuit să îi plăteşti lui Pogea?

 4. Mottooo…oor: Fidele cu papă-lapte!
  *
  -Am dublat salariile. O vom face din nou. Am dublat pensiile.O vom face din nou.Votaţi fidela ţeapă!
  -De ce ?
  -Păi, numai aşa adunăm mai mulţi amatori de fidele… pregătite să spună că toate astea le-a făcut Pogea.

 5. cu 370 de lei plateam niste publicitate la google, pentru cateva cuvinte, timp de o luna; adica imi promovam produsul, lucru care mi se pare a fi mai cu folos decat plata impozitului forfetar.