care cleopatra stratan?

Care e pina la urma faza cu Cleopatra Stratan? Nu de alta, da’ eu chiar nu pricep. Am postat parodia aia dupa Ghita si urla Google-ul dupa mine. Like WTF? Ce e asa de cautata copilita aia? De la o vreme incoace nu mai dau mare atentie statisticilor. Ma uit cam o data la doua saptamini prin cuvintele cautate pentru ca, de regula, ma intereseaza mai mult site-urile pe care am link, sa stiu cine scrie de mine.

Ei bine, mi-a picat fata mai devreme vazind citi au ajuns la mine cautind-o pe fata lui Pavel, Cleopatra. Cine e pina la urma Cleopatra Stratan? Un copil facut vedeta, Cartea Recordurilor, abuzuri, chestii, prostii. Ce atita scandal, ma? Si ce daca un copil de trei ani e vedeta? E Cleopatra Stratan si gata, avem si noi copii vedete. A mai fost Bubu acum citiva ani, la TVR, care batea tobele superb pentru virsta lui. S-a mai auzit ceva de el? Absolut nimic. O sa se mai auda ceva de Cleopatra Stratan peste doi-trei ani? Nimic. E doar un val. Cinta acum pentru ca ii place sa cinte, se obisnuieste cu publicul, o sa ii placa citiva ani, dar dupa aia o sa se plictiseasca sau o sa se simta mult prea obosita. Pina la urma, Cleopatra Stratan e o vedeta de consumatie. Acum, cit e calda, ca dupa aia n-o sa mai auzim de ea. Punct.

De ce nu m-au interesat comentariile la adresa ei? Simplu: pentru ca, pentru mine, Cleopatra Stratan nu exista. Si cu asta basta. Si da, insemnarea asta a fost cu dedicatie speciala pentru Google. Multumit? :)). SAU NU.

4 comentarii

  1. Ai dreptate, de Bubu nu a mai auzit nimeni, sau nu asa cum se auzea intr-o vreme. Si, cred ca de Bubu vom mai auzi in muzica.

    Oricum, cred ca nu se poate generaliza, pentru ca exista si cazuri invers.

    De exemplu Abramburica, mai nou Dana Rogoz, e pe PRO TV de cand e si PRO TV-ul, inca e acolo dupa atatia ani. Si era foarte mica la primul succes.

    Da, nu e vorba tot de muzica, dar nici nu-mi aduc aminte de cine stie ce exemple in domeniu.

  2. bubu a cantat cu 4 1/2, actuala phonopia, dar era prea indisciplinat.. acum nu stiu ce face, dar nu cred ca s-a lasat de muzica

  3. Penibile remarci la adresa inocentei acestei copile. Ea mi se pare ca-i mai matura ca voi! Cred ca nu ma-nsel.

  4. Cleopatra Stratan e foarte dragutza,ii stiu toate melodiile si vreau sa aflu cat mai multe despre ea:)……..si vreau un autograf macar ………..imi place foarte mult de ea si are mare succes………..ea este si o sa fie preferata mea intotdeauna!!!!!!!