Iată pe cine ai votat când ai ales să nu votezi

Cătălin Rădulescu este deputat din partea PSD. Cătălin Rădulescu nu e de acord cu protestele şi spune că protestatarii trebuie alungaţi din Piaţa Victoriei folosind tunuri cu apă. Pentru că aşa a citit el în Constituţie, unde scrie:

Art. 39 – Libertatea întrunirilor
Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.

Cătălin Rădulescu de la PSD se mai laudă şi că a păstrat AKM-ul cu care a tras la Revoluţie:

Nu o să mi-o ia nimeni [mitraliera – n.m.] în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat. (sursa)

Cătălin Rădulescu se plânge că leafa de parlamentar e prea mică, nu-i ajunge pentru 3-4 costume noi în fiecare lună. 5.000 lei e o mizerie.

Cătălin Rădulescu e condamnat penal:

Instanţa supremă l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Cătălin Rădulescu se plânge că, după ce s-a lăudat că şi-a păstrat arma de la Revoluţie (chestie niţeluş ilegală, că se numeşte furt) şi că e dreptul lui să iasă în stradă să împuşte oameni, a primit 150 ameninţări cu moartea.

Urmare a declaraţiilor proprii, poliţia s-a autosesizat şi o să-l caute pe Rădulescu pe-acasă pentru a-i verifica armele. Pe româneşte, vorbim de furt, folosire şi deţinere ilegală de armament de război, că încă nu ne-am lămurit cum a primit acordul să păstreze o armă automată.

Dar nu-i nimic, şi dacă i se întocmeşte un nou dosar penal, îl va scăpa marele partid, care va vota pentru păstrarea imunităţii sau ceva asemănător.

Iată, acesta este unul dintre indivizii pe care i-ai votat atunci când ai ales să stai acasă şi să te sclifoseşti că n-ai pe cine vota.

UPDATE: Acum am văzut, într-un articol din VICE, că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a mai fost acuzat şi de viol, a zis despre Cioloş şi Iohannis că-s extratereştri şi alte trăznăi. Băgaţi un ochi. Individul ăsta votează legi în România.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

2 comentarii

 1. 1) nu stiu bine legea, dar din cate am auzit sa ai o arma intra sub incidenta legii armelor si munitiilor. in acea lege probabil scrie care sunt armele ce pot fi detinute, unde se inregistreaza detinatorul lor, etc. exemple: in America sun interzise armele automate (in urma unui scandal din vremea prohibitiei). versiunea armatei SUA pentru civili este o versiune semiautomata dar nu automata. in anumite state a fost interzis purtatul pistoalelor mici, dar legea se revoca. la noi ungurul nebuna incarcat legea munitiilor si explosibililor detinand mii de bete de chibrit din care vroia sa creeze o bomba. sa ai o arma nedeclarata la politie e ilegal. DNA de ce nu se sesizeaza?
  2) instigare la omor + amenintare cu moartea + restrangerea drepturilor cetatenesti ale altor persoane, etc. iarasi un avocat sau un procuror bun poate clarifica situatia.
  3) considera ca are salariul mic fata de nevoile sale? sa caute un loc de munca mai bun. asa cum fac milioane din privat.
  si acum sa intram in meniul principal:
  cu ce sunt eu vinovat ca nu am votat?
  1) la vot participa si alti alegatori. votul meu era 1 aia au fost multi. din urna a iesit un rezultat democratic. si daca votam si eu, si idolatrii psdului tot votau cu acet retard si acest retard ajungea unde este si astazi.
  ca fapt divers, in campanii electorale multi nu-si spun intentiile reale de vot. hitler a candidat legal la parlament in democratie cu ideea de a face razboi mondial. din prima zi de prim muinistru (in Germania se cheama cancelar) s-a ocupat de pregatirea razboiului. in campania electorala nu a spus cinstit ca vrea razboi. la o scara mai mica nici dracnea nu a declarat inainte de alegeri ca vrea sa se amnestieze. tepe se dau adultilor. nu numai prin minciuni ci si prin ascunderea adevarului. prin omisiunea adevaratelor intentii. dracnea nu a fost primul si nici nu va fi ultimul care da tepe in democratie si este ales majoritar. fenomen scarbos, dar real.
  2) jigodia asta nu cred ca e pe lista mea de alesi. cum sa fiu eu vinovat ca acest imbecil a fost trimis sa reprezinte (alti imbecili probabil). poate pe lista din circumscriptia mea a castigat un alt imbecil, mai putin imbecil ca asta (adevarul ca la cat de imbecil este trebuie sa se faca eforturi sustinute pentru a-l depasi in imbecilitate). da, dar asta a fost rezultatul alegerilor democratice. votul meu nu stiu cat ar fi schimbat realitatea.
  3) votul e considerat secret prin lege. acest lucru e gandit pentru a nu exista persecutie politica a celor care voteaza diferit fata de altii. tu de ce ma acuzi ca nu votez? trebuie sa votez ca vrei tu? la tine pe site am vazut ordinul acela la fabrica securistului din vaslui, ca cine nu voteaza e dat afara.
  care e diferenta dintre securistul care vroia participare la vot (ca prin asta se valida referendumul de demitere) si tine (care crezi ca daca noi astia mai lecturati nu vom vota psd si astfel numarul retarzilor din parlament e teoretic mai mic)?
  3) daca inteleg am libertatea de a fi obligat sa votez. observi paradoxul?
  4) Mathma Gandhi a spus aproximativ ca daca iubesti pe cineva ii lasi optiunea sa te poata refuza. se pare ca nu vrei sa-mi dai optiunea de a refuza sa votez.
  5) si ceilalti ce idei de legi au avut in campanie?
  ca fapt divers am emigrat din 2007 din Romania. am simtit ca fac parte din forta de reformare a Romaniei, dar care nu a depasit masa critica democratica. poate acum masa asta a crescut si vor aparea tensiuni intre tineri si batrani. daca traiam in Romania ieseam de demonstratii sigur. dar acum 10 ani am ales sa las in urma si mi-am inceput o alta viata in Germania. nu este paradisul, desi multi romani considera asa. este doar ceva mai bun. asa ca te rog sa nu mai infierezi pe cei care ‘iti strica’ viitorul. nu are utilitate.
  si imbecilul de mai sus relativ stie ce face. e zvarcolirea dinozaurului ajuns acolo unde natura a scris ‘extinctie’. e de urmarit daca prin zvarcolirea asta de autoritarism scapa sau nu. dupa logica rece si rationala si-a facut si mai mult rau. logica emotionala spune ‘spaima: sefu e ofuscat rau si are tot dreptu sa violeze pe cine vrea el. sa ne supunem spaimei, sa-l lasam sa impuste pe cine vrea el, ca pe urma ii va trece supararea si pe noi astia umilii ne va lasa in viata’. si multi romani din comunism sunt crescuti si educati in aceasta paradigma. rezultatul va fi democratic.
  Orwell a scris aproximativ ca ‘nimeni nu face o revolutie ca sa inlature o dictatura, ci va face o revolutie ca sa isi impuna propia dictatura’. daca nu sunt scos cu autocarul sa votez de x ori o sa fiu scos cu ideile vehiculate pe bloguri.

 2. Nasol e ca sunt multi d.astia atarnati de psd, haita notorie de infractori. E o greseala istorica faptul ca acesti mameluci condamnati ne fac viata grea.