Foto: O televiziune care ciordește poze

Câte voturi de la sinistrați credeți că va pierde PSD-ul?

Aruncase cineva o întrebare pe facebook, zilele astea: De ce ălora din PSD nu le-a păsat deloc de oamenii inundați anul ăsta? Întrebarea e cât se poate de pertinentă dacă te uiți un pic în istoria recentă.

Nu cred să fi fost o singură tură de inundații, în ultimii 30 ani, la care să nu se fi deplasat personal prim-ministrul. Ba, dacă vă amintiți, în 2010, Băsescu a încălțat cizmele de cauciuc și s-a băgat în apă pân’ la brâu.

Cu tot cu barca trasă de oamenii de la ISU în apă până la genunchiul broaștei, până și Ponta s-a dus la sinistrați.

Anul ăsta, la spartul târgului, hop și Viorica. Cel mai bun titlu pe tema asta, din G4Media: “Viorica Dăncilă, vizită de lucru în cizme după ce inundațiile au trecut.” Și nu poți să nu te întrebi măcar un pic, din bun simț, de ce, în 2018, PSD-ul n-a mai mișcat nimic.

Răspunsul e simplu: pentru că Dragnea e disperat, iar PSD-ul e un partid care a rămas fără lideri. Hoțul e mai important decât cei care l-au votat să fure liniștit. PSD-ul a ajuns un partid condus de incompetenți agresivi, gen Șerban Nicolae, Nicolicea și Dickhead Ștefănescu, care nu înțeleg, de fapt, nimic din modul în care se face politică nici măcar la nivelul PSD-ului.

Ajungi să regreți vremurile în care PSD-ul era condus de alde Hrebenciuc și restul. Măcar ăia știau că populismul aduce voturi când îi minți pe oameni în față, nu doar din spatele ecranului. Amintiți-vă camioanele de ajutoare postinundații de pe vremea lui Năstase.

PSD-ul de azi e condus de imbecili. Iar când un partid e condus de imbecili cu bani, care plătesc bani buni pe strategii de comunicare populiste și investesc masiv în propagandă, singura direcție va fi o formă de fascism.

PSD-ul de azi a desființat noțiunea de onoare între hoți. Cei dinainte măcar se duceau la pușcărie cu o oarecare urmă de demnitate. Ăștia de azi sunt niște borfași și-atât. Sunt dintre ăia care-s în stare să-ți dea în cap pentru un pachet de țigări.

Zău, nici hoții nu mai sunt ce-au fost.

PS: Legat de întrebarea din titlu – cel mai probabil, prea puține, cel puțin la următoarele alegeri. Însă e un semn că PSD a pierdut legătura directă cu poporul votant, iar poporul îi va sancționa. Prostia aia cu “statul paralel” n-o să mai țină mult.

6 comentarii

  1. Sau în final au realizat că bazinul lor de votanți este atât de retardat încât pot să se pișe cu jet în fruntea lor iar ăia să le mulțumească că, pentru moment, le-a fost cald.

  2. Incompetența directorilor numiți politic în Apele Române este principalul motiv pentru innundații.Inundațiile de la Brașov au fost provocate de politrucii puși de PSD prin decizii ilegale (concursurile e grele pentru ei) la conducerea SGA Brașov. Au manevrat barajul Tărlung așa de bine că au inundat Băcelul și au rupt podul de la Budila.

  3. PSD-ul chiar va castiga voturi de pe urma inundatiilor, pe principiul: astia ne da si ajutoare, maica, Basaul ne taia pensiili si salariili, ca sa-i dea lu’ Udrea bani de Vuitoane!

  4. Nu cred ca pierd nici un vot, sunt o “gramada” de posturi care o sa ii ajute sa uite ca psd e naspa.