Ce muzică ascultă românii pe “repeat”

ce-asculta-romanii-repeat

Eu sînt unul dintre cei cărora li se pune pata pe cîte-o piesă şi o ascultă la nesfîrşit. Aplicaţia web care bagă “repeat” la piesele de pe YouTube însă face şi un clasament. Şi, uite-aşa, am aflat şi ce muzică ascultă românii în aceeaşi manieră.

awolnationLa o primă vedere, aş putea să jur că văd, în lista din poză, cel puţin două manele. Dacă n-aş şti mai bine, aş mai băga vreo trei piese în aceeaşi categorie. Dar, mă rog, nu sînt critic muzical. Plus de asta, cine sînt eu să judec calitatea muzicii produse de Florin Salam?

Nu de alta, dar ultima ieftinăciune pe care-am redescoperit-o (şi pe care-am băgat-o repede în obsessive rotation; de fapt, şi motivul pentru care am văzut clasamentul) e Awolnation. Adică piesa de mai jos.

7 comentarii

 1. Și mie mi se pune pata pe câte o piesă. O ascult până ce îmi devine antipatică :))

 2. Exact asta patesc si eu :) .
  Ultimele victime : skunk ananasie – over the love si vama veche – buze blonde .

 3. Nu esti singurul care asculta pe repeat :-). Sar’na pentru piesa, o “uitasem”!

 4. Mie nu-mi place videoclipul la Sail, parca se potriveste mai bine asta: http://www.youtube.com/watch?v=TWfph3iNC-k

 5. Ha. N-am ascultat niciodată Sail deși îmi apare mereu în sugestiile de videoclipuri pe care le dă Youtube. O să încerc să văd cum e.

  Personal, mi se pune pata pe multe piese si nu prea suport să lucrez fără muzică, dar nu știam de posibilitatea asta cu repeat pe Youtube. De obicei iTunes sau Winamp sunt my weapons of choice.

  Oricum, chiar dacă unii dintre români ascultă muzică de toată jena, fiecare ascultă ce îi place și nu putem face ceva pe gusturile oamenilor.

 6. Alex, despre ce romani este vorba? Vrei sa spui ca acel top este “best of the best” in Romania ??

 7. Sunt o multime de astfel de website-uri. Cel mai folosit este youtuberepeat.com care deasemenea pui doar repeat in link-ul normal de la Youtube. Antonia – Marabou –> http://www.zoso.ro/marabou/ aceeasi parere ca si zoso.