Cea mai mare oră de sport

ora-sport

Mă bucur cînd oamenii ies să facă mişcare. Cu un pic de baftă, în curînd, mă apuc şi eu de ceva (după ce-mi trece degetul prins într-o portieră de taxi; deh, ca şi cînd nu era suficient cel rupt anul trecut) şi după ce-mi răspunde la mail cineva de la salile către care am trimis mail-uri.

Au participat peste 3.500 de persoane sub privirile a aproximativ 20.000 de spectatori. În cifre, “Cea mai mare oră de sport” a însemnat 20 de ore de mișcare neîntreruptă, aproximativ 40 de clase de sport, 23 de tipuri de demonstrații, peste 72 de traineri din România și străinătate şi participanţi între 3 si peste 70 de ani.

Altfel, o iniţiativă lăudabilă. Sper ca tot mai multă lume să ia aminte şi să mai dea jos burţile. Şi sper ca Romtelecom să continue proiectul şi în viitor.

1 comentariu

  1. E laudabila initiativa lor, e drept, insa prea putin mediatizata. De asemenea, trebuie sa slun, cu tot respectul pentru cei implicati si constienta ca nu poti avea pe toata lumea, ca au ramas pe fara instructori buni, nume cu rezonanta. Dar sunt sigura ca, de la an la an, lucrurile vor evolua.