Cel mai mare concurs online din România: Ştii banking şi cîştigi. Premii? 20 de Dacia Duster

În caz că aţi ratat momentul, reamintesc şi eu că a început concursul BCR “Ştii banking şi cîştigi“. Fără să ne lungim inutil, trebuie precizat că BCR împlineşte 20 de ani de existenţă în România sau, cum ar spune ei, se împlinesc “20 de ani de banking” pe plaiurile mioritice. Dacă vă amintiţi emisiunea “Ştii şi cîştigi”, de acum nişte ani, prezentată de Mihai Călin, formatul e oarecum similar. Însă prezentatorul e acelaşi.

Prin urmare, se sărbătoreşte cu un concurs cu mega-premii: 20 de maşini Dacia Duster, 20 de carduri BCR cu bani pe ele, săptămînal, încă 20 de carduri BCR cu bani pentru top 20 de profile cele mai vizualizate în decurs de şapte zile, plus 500 de carduri Good.Bee în fiecare săptămînă. Prima etapă a concursului se desfăşoară în perioada 1-31 decembrie. Luna aceasta, deci, vor fi acordate 4 Dacia Duster prin tragere săptămînală. Alte patru etape se vor organiza în 2011.

Cum participi

  1. Te înregistrezi pe site şi intri în joc
  2. Răspunzi la 10 întrebări în 3 minute. Ai 5 încercări pe zi.
  3. Rezultatul jocului este profilul tău bancar.
  4. Trimiţi link-ul către profilul tău bancar în format video către toţi prietenii.
  5. Strîngi cît mai multe vizualizări ale profilului tău.

Ce trebuie să faci pentru a cîştiga

Ai 3 minute pentru a răspunde la 10 întrebări despre servicii si activitati bancare in general, despre atitudinea ta faţă de principii şi raţiuni economice şi, nu în ultimul rînd, despre serviciile BCR. Întrebările sînt de două tipuri: cu un singur răspuns corect, respectiv cele la care trebuie să alegi răspunsul care ţi se potriveşte şi pe baza căruia ţi se “face” un profil bancar (dacă răspunzi în timpul alocat la toate intrebările). Profilul este similar unui quiz, în urma căruia Mihai Călin îţi va povesti în ce constă pe baza rezultatelor răspunsurilor tale.

Pentru a cîştiga unul din premiile săptămînale, trebuie să-ţi promovezi profilul bancar rezultat, trimiţînd link-ul acestuia către prietenii de pe facebook, prin e-mail sau prin Yahoo! Messenger. Nu se cere experienţă în domeniul financiar-bancar sau cunoştinţe temeinice de economie. Totuşi, “Ştii banking şi cîştigi” este un concurs cu tentă educaţională. Pe lîngă premii, cîştigi şi nişte cunoştinţe suplimentare legate de administrarea finanţelor personale.

Iar dacă ai participat şi la “Şcoala de bani”, cu atît mai mult ştii despre ce-i vorba. Practic, fiind şi un instrument educaţional, prin realizarea profilului bancar poţi să-ţi faci o idee despre cît de bine îţi gestionezi finanţele şi cam ce ar trebui să schimbi în strategia de cheltuieli lunare.

Vă urez succes!