Cîrcotaşii, angajaţi la Voiculescu? Nasol moment

Potrivit unui articol din Curentul, trustul Intact tocmai ce-ar fi cumpărat subsidiara grupului german ProSiebenSat.1 în România, care deţine Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Magic FM şi Rock FM. Mişcarea i-ar aparţine lui Dan Voiculescu, motivat – chipurile – de dorinţa ca propriul trust să-l depăşească pe cel al lui Adrian Sîrbu. Valoarea tranzacţiei s-ar ridica la 40 de milioane de euro.

Partea bună, pentru Prima TV, ar fi că va exista un cross-media mai puternic, iar unele emisiuni – precum cea a Cîrcotaşilor – ar putea să beneficieze de mai multă reclamă la posturi pînă de curînd concurente. Partea proastă e că, la cum se fac regulile în trustul Intact, şi Prima TV urmează să intre în hora bătăilor de joc ale celor care conduc editorial grupul media.

Mai pe româneşte, dacă toate Antenele sînt, într-un fel sau altul, generatoare de lături la adresa celor cu care Voiculescu are ceva de împărţit, ghici cum vor arăta ştirile de la Prima TV! Şi n-ar fi de mirare să auzim, peste vreo jumate de an, că emisiunea lui Huidu şi-a lui Găinuşă se mută pe la altă televiziune, din cauză că au încercat să le influenţeze politica editorială.

Eu sper, totuşi, să fie dezinformaţi cei de la Curentul…

14 comentarii

 1. deci huidu nu va mai avea nevoie de curpapir

 2. se va oftica huidu si isi va face radioul lui :)

 3. Deci Voiculescu si ai lui stateau asa bine financiar?…indiferent ca-i pe bune sau nu stirea

 4. Asa cum spuneam si pe FB, intrebarea mea este alta: Numiti un trust de media care sa nu apartina vreunui Gibon si atunci putem spune “nasol moment”. ;-)

 5. Deci nemtii si-au luat talpasita de pe plaiurile mioritice odata cu aceasta posibila miscare? :) daca si nemtii, unul dintre cele mai tenace natii din lume renuntat …. there are no hope :)

 6. @Alex Daca nu apartine, contine. ;-)

 7. Pai ce faci Piticule, ca in cureand devii si tu angajatul Cameliei Voiculescu. :)

 8. @TOG
  Ce sa faca? Striga si el ca Othello… “Desdemona, batista!” sau modifica putin ajutajul la hidrant.

 9. Cum necum Antenele fac bani pentru Voiculescu. Bani pe care isi permite sa-i investeasca in achizitii. Spre deosebire de trompetele de pe partea celalata a baricadei, care inghit bani. Care pierderi sigur sunt acoperite din buzunarul moglilor de bine, nu din contracte cu statul :D.

 10. Camelia Voiculescu are si ea un hidrant in dotare?

 11. Hahahaha, citesti Curentul.
  Lectura placuta. Alte cuvinte n-am.
  PS. Cum te simti scriind pe o platforma media Hotnews care a bagat mana pana la cot in bani europeni pentru @modernizarea@ aparaturii? Nu te-apuca etica in momentele astea, nu?

 12. Buna gluma:))) Intact este mult peste Mediapro, din toate punctele de vedere! Mult mai profesionisti si adaptati cerintelor telespectatorilor!

 13. Eu nici nu stiu cum arata stirile de la primatv acum.
  Poate le mai ridica audienta, acest deal.