7 comentarii

 1. Asta chiar este o chestie misto!

 2. Mi s-a luat mie cata reclama ati facut si tu si toti ceilalti la Unicredit. Apropo, toate facilitatile de care povestesti tu sunt valabile la 90% din banci.

 3. Sincer si mie mi s-a luat putin. Dat fiind problema mea cu ei.

  @adriang, fii serios, 90% din banci ? Exista doar doua banci cu internet banking ok. Ing si Unicredit. Restul au tot felul de limitari stupide si extrem de idioate de multe ori.

  @Subiectiv: eu zic sa stai relax cu securitatea on-line bankingului. Da, este sigur la prima vedere, insa daca cineva chiar vrea sa iti compromita finantele, crede-ma, nu ii va lua mai mult de 10 minute. Totul e sa stii unde sa cauti. Din surse care stiu ce zic.

  • @jules, @adriang: n-o luati in sensul de “mi s-a luat de reclama”, ca e simplu sa treceti peste articolul in sine si sa mergeti la urmatorul. Luati publicarea genului asta de articole ca binevenite pentru cei care habar n-au ce-i ala online banking si de ce merita sa-si bata capul, indiferent de banca. Astea-s chestii pe care le descopar si eu, care folosesc token-ul ala din 2005. Nu e deloc amuzant sa te duci la posta si sa astepti 40 de minute ca o tanti sa-si plateasca 20 de facturi, ale ei si ale vecinelor din scara, plus impozitele familiei ei si a tuturor celor de pe strada, cind e atit de simplu sa platesti jumatate de acasa si jumatate de la bancomat. Nu cei care cunosc sint direct vizati, ci tocmai aceia care nu cunosc.

 4. @jules – ce inseamna internet banking ok? Ca de exemplu, eu am la Piraeus si e mai mult decat ok pentru mine, asta dupa ce le-am testat pe cele de la BT, Unicredit, Raiffaisen. Asa ca toata treaba asta cu “internet banking ok” e cat se poate de subiectiva si tine intr-un fel si de nevoile fiecaruia.

 5. si ca sa il completez pe @Simple, eu sunt super multumit de online-ul de la BT…

  subiectiv, nu ??

 6. subscriu, BT-ul e chiar ok de cînd au trecut şi ei în lumea civilizată. (bonus, răspund rapid şi impecabil la orice mail trimis din interfaţă.)