comentarii în moderare

Unii e idiotiUite din cauza unora precum specimenul de alături prefer moderarea comentariilor.

Încă nu reuşesc să îmi dau seama de ce unii nu sînt în stare să priceapă nişte reguli elementare de bun-simţ, de ce nu sînt în stare să gîndească, de ce nu sînt în stare să vină cu un argument pentru judecata de doi lei pe care o emit. Pe de altă parte, mă întreb de ce mă mir. În două luni fac 23 de ani de cînd trăiesc şi am cunoscut mai mulţi cretini decît alţii în optzeci.

Trăim în România şi 70 e IQ-ul mediu al utilizatorului de internet.

9 comentarii

 1. Fiecare blogger are minim 1 idiot care il citeste. Solutia este BANIP.

 2. Am si eu un fan de genu’s asta… solutia i-am dat un BanIP si vad ca nu mai posteaza de 24h incoace… sper sa nu isi dea seama ca poate posta de alt calculator :(

 3. E prost, ăla cu comentariul, dar te contrazic. Dacă utilizatorul mediu de internet ar avea IQ-ul doar de 70, asta ar însemna că abia ar lega două cuvinte. Să butoneze la un calculator e teoretic imposibil.
  Oameni ca el sunt niște wc-uri pe internet și ar trebui să-i consideri SPAM. :)

 4. Poftim o idee care sa te binedispuna : gandeste-te ca tu mergi la vot, de fapt, pentru un singur lucru – sa anulezi un bout de asta, care e clar cat poate gandi, analiza, sintetiza informatiile :)))
  In comedia aceea cu familia de extraterestri, a fost o chestie foarte misto la un moment dat : profesorul a aflat cum e cu votul si nu ii venea sa creada. Se intreba prostit cum de votul unui geniu este egal cu votul unui cretinel.
  Astfel, cand il aud pe veciul meu beat-muci ca isi injura si sora si mama, si stiu ca e fan Becali ma gandesc ca Andrei Plescu are votul egal cu al lui.
  Plesu voteaza cu x si veciul cu Becali si e anuleaza. :))))
  Asta e o parte din mistoul vietii, trebuie sa convietuim si cu astia. Oricum, daca te-ar cunoaste nici nu ar deschide gura, aproape sigur. Asa sunt astia. Eu i-as lasa o perioada, le-as lasa comentariile libere, sa ma injure de cateva ori, sa se descalifice, le-as da lamuriri si le-as cere argumente si doar daca exagereaza i-as bana.

 5. Pana acum nu am nici un fan de genul asta. Din cauza ca sunt citit doar de prieteni si cativa oameni de bun simt. Cred ca e un pret pe care il platesti daca ai un blog citit. Daca n-ar folosi cuvinte aiurea ar merita sa il lasi sa-ti posteze comentarii. Sunt sigur ca ar sari cativa pe el si ti-ar mai genera ceva trafic. Buna ideea sa-i lasi vizibila adresa de email. Poate are cineva nevoie de niste adrese pentru spam.

 6. nu stiu de ce te miri. sincer.

  cum a zis si L3ST – “Fiecare blogger are minim 1 idiot care il citeste” – asa e peste tot.

  oriunde si oricand se va gasi un individ / o individa care sa aiba o parere opusa de a ta si sa vrea cu orice pret sa o expuna, chiar daca respectiva idee este una tampita.

  cat despre acel comentariu – well – am vazut “certe” intre rockeri si manelisti pe ‘shpe mii de bloguri. eU ce nu inteleg este DE CE? – de ce se tot injura? de ce se tot pocesc? ca ala e mai bun, ca ala e nu stiu cum… eeee… whatever – cred ca am sa fac un post despre acest subiect “controversat” –

 7. trusk: IQ 70 era doar o exagerare voită, dar să ştii că nu-s departe de adevăr.
  D C: that’s a good point
  Cristian: dacă te uiţi la Profil, vezi că declarat fan Pink Floyd. idiotului în cauză nu i-a convenit că m-am luat de Meanox, o trupă care n-are un stil definit şi cîntă la grămadă din tot ce prinde.

 8. Majorarea salariilor profesorilor cu suma fixa ar avea un efect spectaculos

  Majorarea veniturilor trebuie facuta cu suma fixa , a evita decalajele foarte mari intre veniturile mici si venturile mari , asa cum este situatia in prezent la toate categoriile de bugetari .
  In cazul majorarii , cum se preconizeaza cu procent de 50% la profesori , profesorulul cu salariul de 800 lei va primi 400 lei in plus , iar profesorulul cu salariul de 5000 lei , va primi in plus 2500 lei si cred ca nu este corect in special fata de tanara generatie .
  Majorarea se face de regula atunci cand pretul bunurilor de consum si pretul serviciilor depasesc posibilitatea de plata din veniturile realizate .
  Pentru ca majorarea sa fie eficienta in general dar si in cazul de fata si pentru veniturile mici ar fi corect , ca majorarea sa fie cu suma fixa in valoare de ex. 1000 ron .
  Prin aceasta forma de majorare ar fi stimulati si tinerii profesori sa ramana in sistem , iar costul majorarii de la buget ar fi mult mai mic decat in cazul majorarii cu procent de 50% .
  Acest sistem de majorare cu suma fixa se poate aplica la toate categoriile de bugetari .

  Cu stima , C Alecse

 9. Si eu moderez comentariile pe siteurile mele si mi se pare corect… cea mai buna solutie… RESPECT