Completare pentru articolul precedent

Am scris despre cum modifici template-ul de comentarii, dar s-au strecurat vreo două erori. Altfel spus, erorile ţin pluginul pe care îl folosesc pentru afişarea codului. S-au strecurat nişte spaţii aiurea. Asta ar fi una. A doua chestiune ar fi că un copy/paste e aiurea şi nu vreau să îl refac pentru că asta ar însemna să le refac pe toate (din cauza editorului de WP, care “traduce” o serie de caractere în cod ASCII şi nu se mai înţelege nimic).

Aşa că, la fel cum precizam la sfîrşitul articolului pecedent, ataşez aici cele două fişiere, comments.php şi functions.php. De reţinut, după download, trebuie redenumite din .phps în .php. Nu în ultimul rînd, trebuie editate, în comments.php, clasele CSS, funcţie de stilul fiecărui template în parte. Mă rog, şi mai trebuie făcute şi nişte modificări în style.css al temei folosite de fiecare în parte, dar despre asta… data viitoare.

LATER EDIT: Mai e o problemă pe undeva, dar promit să-i dau de cap. Încă nu m-am prins unde-i buba, presupun că am şters ceva printre nu ştiu cîte modificări la fişiere.

1 comentariu

  1. si pana dibuiesti tu care este problema, eu iti zic La Multi Ani!! :-)