Concurs cu “bass” de la sono.ro

Concurs sono.roSono.ro a pus la cale un concurs pentru bloggeri. Sînt puse la bătaie trei premii, în valoare totală de 1.035 lei, pentru cei care vor concura. Per total, ideea e destul de simplă, deci multă muncă n-ar fi. Premii mişto şi uşor de cîştigat:

  1. Sistem 2.1 Harman Kardon SoundSticks II
  2. Sistem 2.1 JBL Spyro
  3. Boxe Multimedia JBL Duet

Pe scurt, iată ce e de făcut:

Trebuie sa publici pe blogul tau un video, o poza sau o poveste despre o folosire neconventionala a boxelor. In articolul tau trebuie sa pui un link catre sono.ro si unul catre pagina de concurs unde cititorii tai te pot vota. Intri pe sono.ro la sectiunea concurs si te inscrii folosind formularul. La finalul perioadei, primii trei participanti, care au acumulat cel mai mare numar de voturi, vor primi premiile.

Altfel spus, mare lucru nu e. Scrii şi îţi îndemni cititorii să te voteze. Cu cît mai mulţi, cu-atît mai bine. Fără jurii care să se chinuie două săptămîni să citească toate postările, fără alte poveşti… Interesant ar fi ca băieţii de la sono.ro să facă o pagină separată cu link-uri către cei care concurează, promovată pe prima pagină a site-ului, astfel încît articolele pentru concurs să poată fi citite şi de ceilalţi vizitatori ai site-ului. Astfel, 1. bloggerii ar mai beneficia şi ei de un pic de trafic şi 2. cei care au trafic mai mic ar avea mai multe şanse să fie votaţi.

Mai că m-aş băga şi eu. Problema e că stau foarte prost la capitolul timp liber.

1 comentariu

  1. Am oarecare reticente cand utilizatorii voteaza castigatorul. Inca imi amintesc cum la Internetics se creau sute de conturi doar pentru a-si vota siteurile inscrise, neluand in seama nici macar faptul ca votul acela era doar asa, de fapt divers, juriul netinand seama de el. Imagineaza-ti ce de conturi se vor crea aici, unde votul decide castigatorul unor bunuri materiale!