Conştiinţa Anamariei Straus, criminala de pe Kiseleff

Am găsit, la Vali, o ştire cum că Anamaria Straus, o ştiţi, cea de-a omorît pe trecerea de pietoni o fată de 20 de ani, face scandal. Ea, tocmai ea, după ce a omorît un om pe trecerea de pietoni, are tupeul să spună că nu vrea să facă cursuri de legislaţie rutieră şi de prim-ajutor. După ce a scăpat cu doi de închisoare cu suspendare, are tupeul să facă recurs ca să nu ia lecţii de legislaţie. Cît tupeu poţi să ai? De cîtă nesimţire poţi da dovadă?

În condiţiile în care nu doar că nu ştie legislaţie, că n-a auzit în viaţa ei de termenul de “prioritate” şi doar ea ştie cum şi-a luat permisul de conducere – în fond, nu degeaba are afaceri cu duty-free şi nu degeaba are relaţii pe lîngă alde Tăriceanu, îşi permite cu atîta nonşalanţă să nu-i convină. Cît de sinistru poţi să fii, ca om, să ai tupeul ăsta? Cum poţi trăi cu tine?

Instructorul auto cu care am făcut şcoala de şoferi îmi povestea despre un tirist care n-a mai avut cum să ocolească un şofer care ieşea de pe un drum laterial şi n-a dat prioritate, a dat peste el, iar omul a murit. A fost în stare să se apuce din nou de şofat după mai bine de un an şi încă era speriat. Şi vorbim de un caz în care n-a fost vina lui. Dar cînd e vorba de un baştan cu Audi A8 care-şi permite să dea suta fără să se uite dacă există treceri de pietoni, pe doamna Justiţie o doare la basca sub care-şi ascunde şpăgile primite. Cînd e vorba de un şmecher care a omorît un om, nu contează o viaţă, contează cît de repede poate să se întoarcă la strivit oameni pe şoselele patriei.

Este unul dintre puţinele cazuri în care mă ajunge revolta. Cum a îndrăznit acea trecere de pietoni să se mute singură 30 de metri mai spre maşina Anamariei Straus, astfel încît să i-o arunce peste bord pe fata aia? Tocmai ei, Anamaria Straus, prietenă cu alde Tăriceanu? Nu-i aşa că-i revoltător? Nu vă revoltă nesimţirea trecerii de pietoni, care ar trebui să facă puşcărie pe viaţă pentru omor cu premeditare? Asta aşa, în caz că doriţi să revedeţi de cîtă lipsă de conştiinţă poate da dovadă o zebră:

11 comentarii

 1. pai tu cum crezi ca se fac miliardele repede? cu nesimtire, rautate, lipsa de constiinta si dispret fata de semeni.

 2. nici nu merita sa scrii de fiinta asta, sincer! ti-ai facut o mie de nervi scriind articolul asta? crezi ca mai poti schimba ceva?
  nici macar nu am mai deschis video-ul ca sa nu ma mai enervez..

 3. Oare pe Tariceanu cine l-a votat ?

 4. Tragic intr-adevar… si a scapat doar cu 2 ani cu suspendare…. Halal justitie.

  Off-topic putin, nu mi se pare deloc corecta tenta anti-politie din reportajul de mai sus. In fond ce puteau sa faca ? Au facut ce au stiut mai bine, au tinut traficul cat mai fluid pentru ca ambulanta sa poata sa ajunga mai repede la locul accidentului.

 5. poate inaugurezi o rubrică – motive de a emigra din România…
  altfel…nimic de adăugat.

 6. Ce poveste trista.. Nu o pot intelege pe femeia asta cum a putut sa fie asa linistita vazand ca un om moare din cauza ei.. Doamne, nu are constiinta femeia asta !!!

 7. Am urmărit clipul din nou şi aproape că îmi vine să urlu de mânie. Un om moare şi nimănui nu îi pasă. Poliţişti aceea se uitau după stele verzi şi o lăsau să moară încet pe carosabil ca un animal pe care îl loveşti şi nu ai ce să îi mai faci.
  Cât despre vita care a lovit-o pe trecere mă abţin să formulez ceva, aş fi prea radical.

 8. pe mine m-a enervat atitudinea soferitei! O nemernica!…Si,daca e prietena cu Tariceanu,atunci imi dau seama de nimicnicia caracterului sau in care “un gram de saliva…” “scuipa” totul despre politicieni si prietenii lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-e scarba!

 9. care “constiinta” ? sunt curios daca nu are cosmaruri noaptea …

 10. daca fetelor mele li s ar intampla asa ceva mi as baga p… in ea de lege si mi as face dreptate singur, cu mana mea i as lua gatul ipocritei, mai mare satisfactie ca asta nu as avea…

 11. ce constiinta,asta a facut recurs si pentru ca au obligat o sa faca scoala din nou, romanii sunt neam de lasi,lenesi si idioti