cosmote are dosar penal

Stirea asta mi-a placut, n-am ce zice. Cosmote are dosar penal la Iasi. Deh, asa se intimpla cind te trezesti in al doispelea ceas sa iti rezolvi problemele cu acoperirea.

IASI, 9 feb (MEDIAFAX) – Politia Iasi a intocmit dosar de urmarire penala pentru operatorul de telefonie mobila Cosmote, deoarece si-a amplasat un emitator intr-un sit arheologic, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Directia de Cultura ne-a sesizat ca pe dealul Catalina din comuna Cotnari s-a ridicat o antena de telefonie mobila. S-a distrus astfel situl arheologic Cetatea Cotnari, o fortareata dacica din secolele III-IV I.H. Operatorul de telefonie primise avizul pentru constructie, sub conditia ca santierul sa fie supravegheat arheologic, fapt care nu a fost respectat”, se arata intr-un comunicat de presa transmis, vineri, de Inspectoratul Judetean de Politie Iasi.
Conform sursei citate, politistii au intocmit dosar penal pentru distrugere de monumente istorice pe numele operatorului Cosmote.

5 comentarii

  1. oare cum i-a sta terezei cu catuse? si nu de-alea cu puf roz…:))

  2. alea cu puf roz te-ar tenta si pe tine, huh? :))

  3. recunosc spasit…
    sper ca nevasta-mea nu-ti citeste blogul

  4. Shpaga e la ea acasa in Iasi

  5. Pai sa vedem si partea plina a paharului: Cosmote are cea mai mare acoperire dintre retelele de telefonie mobile din Romania! :))