Cosmote lansează abonamente foarte ieftine, cu net nelimitat

flyCosmote a fost prima companie care a lansat un abonament cu minute nelimitate. Azi, lansează noul portofoliu de abonamente, “Cosmote Free.” Comunicare nelimitată în reţea de voce şi SMS, internet nelimitat şi diverse aplicaţii incluse.

Preţurile sînt după cum urmează: Free S vine cu 100 de minute naţionale şi internaţionale în zona 1 la 8,8 euro lunar, Free M vine cu 250 de minute naţionale şi 250 de SMS-uri naţionale la preţul de 15 euro lunar, iar Free L oferă comunicare nelimitată în reţea şi în afara reţelei, atît de voce cît şi SMS, inclusiv internaţional, la 31 de euro. La primele două abonamente, minutele naţionale se reportează de la o lună la alta.

În momentul de faţă, cred că este cea mai bună ofertă de abonamente de pe piaţa românească. Singurii diferenţiatori între abonamente rămîn numărul de minute naţionale (bine, şi aplicaţiile exclusive, pentru cine e interesat) şi banda alocată fiecărui abonament.

Netul este nelimitat în sensul în care, dacă ai depăşit un anumit nivel de trafic, viteza scade la 32 sau la 64 kbps, adică dial-up. Dac-am înţeles eu bine, limitele sînt de 100 MB pentru Free S, 250 pentru Free M şi 1 GB pentru Free L. Prin urmare, pentru cine vrea să compenseze, au fost lansate şi nişte extraopţiuni de internet (Mobile Free S – 4,34 euro – 400 MB; Mobile Free M – 6,20 euro – 700 MB; Mobile Free L – 9,30 euro – 2,5 GB; Mobile Free XL – 11,78 euro – 4 GB).

Ca fun fact, dacă tot oferă net nelimitat, poate ar fi momentul să schimbe şi site-ul.