cotidianul are bloguri

Cotidianul si-a tras bloguri. Zic si-a tras, pentru ca mi-e imposibil sa spun ca si-a facut. Chipurile, ar trebui sa scrie Cristian Pătrăşconiu, Sever Voinescu, Pavel Lucescu, Cristian Teodorescu, Marius Cosmeanu, Costi Rogozanu si Traian Ungureanu. De scris, cica ei ar scrie, insa de citit e imposibil. De ce? Pentru ca oamenii au configurat un WordPress MU al naibii de prost. Prin urmare, nu le merge rogozanu.blog.cotidianul.ro, nu le merge nimic de genul bloggeroarecare.blog.cotidianul.ro/data/insemnare/, prin urmare… nu au bloguri. Au doar o tentativa esuata.

[LATER: Nu au fost in stare sa configureze Apache-ul ca lumea]

Cel mai aiurea mi se pare ca vor sa mearga pe varianta nume.blog.cotidianul.ro, chestie care mi se pare idioata din simplul motiv ca e un URL mult prea lung. Sa mai zic? Chestie elementara: pe oricare dintre pagini ar trebui sa existe un link catre prima. Lipsa. Nu exista nicaieri. De regula, link-ul ala se pune pe imaginea din header, daca nu exista buton cu trimitere la index. Dar daca nu exista interes, ci exista doar dorinta de a urma un trend…

Prin urmare, multa bafta, eu mai mult nu zic. Nu de alta, dar deja le-am dat de pomana un pont care, de regula, e cam scump. Ar mai fi si altele, da’ cer bani pe consultanta :)).