Cursuri DSLR Canon, aproape gratis

academia-canon-dan-besliu

Sîmbătă, Canon România şi Şcoala de Fotografie Freelancer au anunţat Academia Canon, un proiect ce se desfăşoară în mai toată Europa – “Canon Academy.” Pe scurt, este vorba de un program de cursuri foto ce se desfăşoară timp de un an, din două-n două săptămîni, sîmbăta, la Muzeul de Geologie (vizavi de Antipa,) dedicate posesorilor de DSLR-uri.

În mod normal, cursul costă 300 de lei. Posesorii de aparate Canon însă beneficiază de o reducere substanţială – 50 de lei pentru un curs intensiv de şase ore (de tip mid-level, dar vor fi discutate şi noţiunile de bază). La fiecare două săptămîni, sînt aşteptaţi alţi pasionaţi.

Sînt tratate atît noţiuni de tehnică fotografică şi explicaţii ale tehnologiei, cît şi reguli şi bune practici, plus o introducere în arta fotografică. Desigur, se oferă ponturi şi sfaturi etc. Lector este Dan Beşliu, fotograf cu vechime. Este, de altfel, ideea lui ca participarea la curs să fie pe bani, pe principiul “dacă-i gratis, te interesează mai puţin; dacă-i pe bani, eşti mai atent.” Ceea ce mi se pare absolut corect.

E un curs pe care-l recomand. Detalii, pe site-ul şcolii Freelancer.

2 comentarii

  1. Pretul nu e de colo, dar si sansa de a avea acces la oameni bine pregatiti si a primi informatii super OK costa. Is curioasa cum va decurge treaba. Daca esti canon-ist, 50 de lei e chiar super OK.

  2. Bravo lor, mai ales ca tot mai multi detinatori de dslr-uri au aparut in Romania.