czone militari: jumate de milion

Prin diverse mijloace jurnalistice, am aflat si cit a dat RDS pe CZone: 500.000 €. Adica pomana, pina la urma. Si mi-a picat fata, ca nu a iesit ca in estimarile mele. Si am ajuns la trista concluzie ca a doua oara cind am estimat, am estimat foarte prost. Si ca am fost mai aproape de adevar prima data, cind am zis ca tre’ sa fie intre 750.000€ si 1.000.000€.

Prin urmare, iata cit a dat RDS pe un cartier intreg: 500.000 de euro. Jumate de milion de euro. Ma asteptam la mai mult si chiar aveam impresia ca valoreaza mai mult. In alta ordine de idei, toata afacerea mi se pare o mare teapa pentru CZone. Asta e, c’est la vie. Orice nas isi are nasul. Nasul Astralului a fost CZone, nasul CZone-ului a fost RDS-ul. Ţapă! Pur si simplu nu pot sa nu ma tavalesc pe jos de ris. Cit de penal poate fi? Pe bune, chiar nu reusesc sa pricep.

Inca doua precizari si gata. Prima: mi-am atins scopul, acela de a afla cit a dat RDS-ul pe CZone Militari, iar sursa e mai mult decit sigura – si, asa cum e de asteptat, a preferat sa ramina anonima – prin urmare e ultima oara cind mai scriu de afacerea asta. Si doi: trebuie sa imi multumesc mult pentru inspiratia de a-l bate la cap suficient de mult pe Apollinaire ca sa dea un amarit de telefon sa afle suma, ca pina la urma e sursa lui, dar e meritul meu ca m-am chinuit. Nu-i asa, musiu Zdrobeala? :D. Si repet: sursa e FOARTE SIGURA. Aviz Alexandru Guguasa de la EVZ, respectiv Vali Birzoi de la Capital :p.

5 comentarii

  1. Deja ai picat in penibil abordand inca o data subiectul asta. Tu chiar nu stii cand sa te opresti. Trist.

  2. bai nene, ce nu intelegi? am zis ca asta e ultima. care e problema ta? daca nu iti convine, nu mai intra pe blogul asta. mare paguba! wtf? ce e asa de greu de priceput? daca nu te intereseaza subiectul, nu il citi. mie mi se pare normal sa dau pe blog o informatie pe care am avut doar eu si apollinaire. tu nu? e exclusivitate, nu crezi? si inca ceva: nu ai remarcat ca blogul asta se indreapta mai mult spre media? prin urmare, ce inseamna asta? ca o sa am si articole, si stiri si interviuri. simplu

  3. OK. Te-am scos din reader. Deja ma simt parca as lucra la c-zone sau rds. E normal sa scrii despre un lucru banal o data, de doua ori, de trei ori. Dar de vreo sase ori… Nu ca ar fi evenimentul media al anului. Mai intai ai estimat, de fapt stai ca nu e asa ar fi mai mult, stai ca a scris nu stiu cine despre asta si e posibil sa aiba dreptate, stai ca a mai scris si altcineva si clar se inseala, stai ca de ce nu mi-a dat adresa blogului in ziar, stai ca nu stiu ce… Este exclusivitate. Dar mie cel putin mi se pare ceva banal. Pun pariu ca intereseaza f tare pe maxim 30 % din clientii c-zone. Si inca ceva persoane din exterior. In rest ai fost doar agasant tot abordand un subiect plictisitor. S-o fi indreptand blogul tau spre media, dar daca o sa fie o “indreptare” plictisitoare pe aceleasi subiecte… Iar, si iar… Ma intreb ce ar fi fost sa bage zoso cate un articol pt fiecare film cu taranul din spania. Ce sa mai zic. Ne-ai tinut cu sufletul la gura cu desfasurarea acestui eveniment fierbinte. La mai mare. My 2 cents.

  4. multumim pentru prezenta, ne-ai fost de mare ajutor, la revedere :))
    and btw: nu m-am plins ca nu mi-a prezentat adresa in ziar, am zis ca putea sa o faca. iar daca nu reusesti sa intelegi o ironie, chiar ma bucur ca m-ai scos din reader. so long

  5. am net de la c-zone de 2 zile mi se misca binisor dar nupai pe intern pe extern iau un joc de 500mb an 70h ce pot sa fac?????