CZone si adminii batuti in cap

Imi da Zoso un link mai devreme, de pe forumul CZone. In care se spun o gramada de chestii, de nimicuri, porcarii neesentiale. Ideea e asa: ce a cedat CZone catre RDS? Toata reteaua din Militari. O spune chiar webmasterul/adminul lor intr-un topic, la un moment dat. Aici. De unde si concluzia mea ca omul fie e prost, fie habar n-are ce vorbeste.

Total de acord cu infirmarea zvonurilor ca a fost cumparata CZone, insa nu sint deloc de acord cu tot ce spune acolo. Sint niste idei care se bat cap in cap in threadul ala. Adica: NU, CZONE NU A FOST CUMPARATA, CZONE ARE PARTENERIAT CU RDS, dar la coada isi da seama, probabil, ca spune timpenii sau, de ametit ce e, recunoaste ca prostu’ prins cu mita-n sac si cu cioara vopsita: CZONE A CEDAT CATRE RDS RETEAUA DIN MILITARI. Pentru ca: “ei doreau asta datorita investitiilor masive facute in infrastructura din zona (astfel incat asta sa fie in timp un activ, nu un pasiv),pentru ca in celelalte zone sa putem asigura servicii peste nivelul celor actuale“.

Totally bullshit! Cine poate fi atit de dobitoc incit sa creada ca C-Zone a cedat ditamai reteaua din ditamai cartierul catre RDS si, mai mult, de pomana? Ca cel putin asa reiese din ce zice ametila. O fi cedat reteaua, dar daca tot e sa fiu circotas, PE CITI BANI? Pe aia 150-200 de mii de euro de care se vorbea?

13 comentarii

 1. Hai, mai, ca ala habar nu avea ce vorbeste… eu inca nu am inteles ce o sa se intample cu abonatii c-zone Militari care nu vor sa treaca la ReDeSeu… cum alt provider nu prea exista in zona…
  Inca o faza tare:

  “>”

  >
  v.s.
  “Transferul la serviciul FiberLink este obligatoriu si se va realiza numai pentru abonatii C-ZONE din cartierul Militari.”

  Stii ce ma bucur acum ca sunt pe Astral?=))
  Si oricum, cine mai cedeaza astazi gratis ceva?:D

 2. am o vaga banuiala (neverificata) ca tipul are sub 20 de ani si deja a baut zeci de cafele in ultimele zile. Nu doarme si se gandeste doar ce ar face daca ar avea cateva zeci de mii de euro…repet, e doar o banuiala..lately, trebuie precizat mereu. nu se stie cand esti citat…:)

 3. hai ma ca am citit in articolul ala ca a incercat sa ii contacteze pe aia de la RDS si ca aia au refuzat sa dea comentarii, iar aia de la Czone n-au fost de gasit …

  Las ca de jurnalinsti d-astia am eu parte in fiecare zi :) … sunt si ei mici si cu fitze … :)
  Si daca tre sa faca articole … fac si ei cum pot … mai de pe un blog … mai de la coltz … mai de la o bere :)

 4. unde naiba ai citit tu, bre, ca de-s eu asa de chior si nu vad nicaieri? :)) ah, stai, am gasit… undeva sub comentarii. da, ai dreptate. mersi ca mi-ai atras atentia. o sa (right!) corectez =))

 5. Te rog sterge faza de mai sus ca am scris un fel de cod html or smth fara sa stiu si a picat toata poanta:P… mersi anticipat:)

  Hai, mai, ca ala habar nu avea ce vorbeste… eu inca nu am inteles ce o sa se intample cu abonatii c-zone Militari care nu vor sa treaca la ReDeSeu… cum alt provider nu prea exista in zona…
  Inca o faza tare:
  “Acum ca ne obligati sa revenim la RDS. ce mai am garantat? Nervi si alte probleme? Un film luat in 5 ore?
  Cu respect, un membru czone nedumerit.”:

  “Nu va obliga nimeni”
  v.s.
  “Transferul la serviciul FiberLink este obligatoriu si se va realiza numai pentru abonatii C-ZONE din cartierul Militari.”

  Stii ce ma bucur acum ca sunt pe Astral?=))
  Si oricum, cine mai cedeaza astazi gratis ceva?:D

 6. E o afacere, sunt clientii si infrastructura lor. Vor sa le dea pe bani sau sa le “cedeze” (yeah right), ii priveste doar pe cei ce detin actiunile sau partile sociale in firma respectiva. Si pe clientii ce or sa “beneficieze” de servicii si mai de cacao dupa.

 7. Am vorbit cu patronul altei retele de cartier destul de mari din Bucuresti (Irelevant cartierul sau reteaua). RDS a contactat foarte multe retele de cartier spre “parteneriat” si parerea mea e ca pe RDS ii doare in pix de partea de internet si incearca sa isi promoveze servicul de telefonie fixa. Batalia cea mare acolo se duce.

 8. habar n-am catre ce se duce RDS, cert este ca nu mai e o noutate de mult ca RDS-ul cumpara tot ce prinde. si cred ca au trecut vreo citeva saptamini de cind am anuntat asta :D

 9. Vestea ca RDS vrea/incearca sa cumpere retelele de cartier nu e noutate. RDS a inaintat retelelor de cartier, daca nu ma insel si din provincie, intentia de a cumpara de mai mult timp. Cel putin de prin vara a ajuns involuntar pe la urechile mele dar nu prea ma pasioneaza RDS :).

 10. Toata chestia asta nu imi spune decat ca RDS se va vinde, probabil vreunui jucator important din strainatate (desi e posibil sa avem si surprize). Ceea ce e important pentru ei acum e sa aibe cat mai multe de oferit. Nu conteaza cum merge reteaua. Nu conteaza miile de plangeri. Conteaza sa aibe cat mai multi abonati, ca sa ia cat mai multi bani.

 11. si daca noi cei din militari renuntal cu totii la abonamente ce mai vand la