Dacă-i faci o surpriză unui bodyguard, ai grijă la reacţii!

Cristi lucrează la o firmă de pază. E genul de bărbat “tip dulap”. N-are doi metri înălţime, dar ai putea paria că are doi metri lăţime. Lucrează pe maşina de intervenţii. Unde-i scandal, acolo e trimis. Face ordine imediat. Dacă-l vezi alergînd într-o cîrciumă, după un scandalagiu, ţi se ridică părul pe spinare. N-ai vrea să fii în locul celui fugărit şi jur că vizualizezi cum se rup oasele, ba chiar le auzi cum pîrîie înainte ca bodyguardul să pună mîna pe cineva. L-am văzut miercuri seara, într-un sports bar din centru.

Cristi e fan Barcelona. Dac-ar locui în Spania, probabil că ar fi abonat la peluză, acolo unde cîntă cei care plîng de fericire atunci cînd echipa lor cîştigă. A vrut să vadă meciul de miercuri, cu Chelsea, dar şefii s-au gîndit mai bine: nu se poate. A încercat să facă schimb de ture, dar planurile i-au fost date peste cap. N-a reuşit. Cînd a intrat în barul de pe Cîmpineanu, era plin de nervi, negru de furie. Normal, avînd în vedere că tocmai rata meciul favoriţilor săi. Şi cînd eşti trimis la intervenţie fix la 21.45, cînd se cîntă imnul UEFA Champions League pe Stamford Bridge, într-un bar în care toată lumea se uită la meciul pe care tu-l ratezi, e suficient motiv să te oftici, nu?

Săptămîna trecută, dacă vă amintiţi, vă ziceam c-o să vă spun o poveste frumoasă despre platforma de comunicare a UniCredit, “We will fix it”. Lui Cristi, cei de la UniCredit Ţiriac Bank i-au copt-o. De fapt, cînd a intrat pe uşă, urmărindu-l pe “clientul agresiv”, a fost întîmpinat cu confetti, cu baloane, cu multă bere şi cu vreo trei plasme în jur, pe care să urmărească, împreună cu prietenii, meciul. Pentru că echipa UniCredit responsabilă de rezolvarea problemelor a rezolvat cu şefii lui Cristi, i-au rezervat cîteva mese, pentru prieteni, şi le-au plătit toată consumaţia.

Surpriza, pusă la cale împreună cu colegul de pe maşina de intervenţie, a fost ca la carte. Poate fi transformată în studiu de caz şi inclusă în manualele care te-nvaţă cum să faci surprize. Lui Cristi i-au trebuit vreo cinci minute să se liniştească. Nu i-a venit să creadă ce i se întîmplă.

Şi problema ta poate fi rezolvată, astfel încît să poţi vedea finala UEFA Champions League, de pe 19 mai. Nu trebuie decît să scrii, în formularul de pe site-ul We Will Fix It, ce te reţine să vezi meciul. Cu puţin noroc, problema se rezolvă cu mult stil.

1 comentariu

  1. Foarte tare surpriza si strategia de marketing a celor de la UniCredit e de apreciat.