Dan Diaconescu: “Am otevizat România”. Corect. Şi trist

Dan Diaconescu a reuşit ce şi-a propus. Nu mai e nici o noutate. Asta în ciuda băşcăliei care s-a făcut pe seama televiziunii lui şi în ciuda miştourilor încasate. În anul de graţie 2011, Dan Diaconescu declară următoarele:

Eu am mai multe ţeluri în viaţă: am vrut să-mi fac propriul ziar şi am reuşit, am vrut să-mi fac propria televiziune şi am reuşit, am vrut să OTV-izez toată ţara şi am reuşit şi sînt mîndru de asta. Ceea ce am aruncat eu la gunoi alţii au luat de bun. Sînt un trendsetter şi sunt copiat de ceilalţi.

De aici. Ignoraţi bălăriile despre viitorul preşedinte al României. Trist însă e că Dan Diaconescu are dreptate. Deschideţi televizoarele şi spuneţi dacă ceea ce vedeţi nu sînt nişte copii ale viziunii lui Diaconescu. Omul ăsta, din păcate, va ajunge preşedintele României. Nu neapărat la următoarele alegeri. Iar dacă nu va fi el, va fi cineva la fel de populist. Pentru că poporul primeşte ceea ce vrea. Şi, vrem sau nu, ceea ce merită.

6 comentarii

  1. Romania s-a otevizat singura, Dan doar a fost pe faza. Si nu va fi un presedinte mai slab decat ceilalti de dinaintea lui. :))

  2. sa nu-ti faci iluzii.otevizarea n-a facut-o diaconescu.e inceputa cu mult inainte sa apara el.e doar o noua marioneta pentru populimea avida de cancanuri si “anchete” televizate care ii da satisfactia (falsa) participarii directe la asa-zisul eveniment.capacitatea prostimii de a reactiona la “subiectele” otv,reactia ei , s-a dovedit propice unui nou avorton politic.poate ma insel dar cred ca in spatele lui dd e felix! singurul merit al lui dd este ca a dat un nume tembelizarii oamenilor,otevizare.el e constient ca felul in care face politica cu ajutorul televiziunii sale e f.nociv,d-aia cred ca e cineva care-l santajeaza,il are la mana .sa nu-mi spuneti ca e basescu!

  3. A fost suficient de cinic la momentul potrivit sa profite de prostia oamenilor prin tv. De pe urma prostiei se profita de cand lumea, iar noi avem liber la fenomen.

  4. Dacă nu era el, era altul. Nu e vina poporului, pentru că oamenii au avut dintotdeauna confortul (fizic și implicit intelectual) pe primul loc. E natural.
    E vina lui că nu vede consecințele faptelor sale. E vina noastră, a celor ce știm ce se întâmplă, că nu facem mai multe.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Low_culture

  5. e un “escu” deci are sanse L(

  6. altceva nu ai ce alege!!! este bine asa!