Dancing in the rain

mareUnii ştiu, alţii nu. Cristina Popescu, director de comunicare Romtelecom, pleacă în alt domeniu, diferit de IT. Am cunoscut-o, cred, acum vreo patru, cinci ani – vorba ei, cînd a trecut atît de repede timpul? Aşa cum zicea şi Victor, e pe lista scurtă a celor mai profi oameni de comunicare pe care am avut norocul să-i întîlnesc. Cristina e, poate, cel mai direct om de PR pe care l-am cunoscut şi, dincolo de asta, un om foarte sufletist. Într-un fel, îmi pare rău că pleacă de la Romtelecom. Însă mă bucur pentru ea că pleacă în căutarea altor provocări.

Mă gîndeam, chiar de dimineaţă, că e printre puţinii oameni care au văzut din timp oportunităţile din online şi care n-a ezitat să susţină mediul ăsta. Romtelecom, cred, că prima compania care a dezvoltat, acum cîţiva ani, o prezenţă serioasă şi foarte, foarte bine pusă la punct, pe Facebook. Însă dincolo de partea profesională, pe Cristina o respect pentru că – cel puţin aşa mi s-a părut – a ştiut întotdeauna să se rupă de muncă şi să-şi urmeze pasiunile, o chestie pe care mulţi dintre noi nu ştim s-o facem.

Nu cred că ar trebui să-i urez succes, căci sigur va avea. Mai bine îi urez cît mai multe bucurii, din toate punctele de vedere. În fond, vorba ei… “Life isn’t about waiting for the storm to pass, it is about learning to dance in the rain.