“Dansează printre stele” by Vodafone – impresii prima emisiune

De bine ce citeam un articol din Economist cu televizorul lăsat deschis, aud că Dansează printre stele e sponsorizat de Vodafone. Premiul cel mare, de 50.000 euro, e oferit de compania de telefonie mobilă. E o informaţie simpatică, mai ales că partenerul tradiţional al Antena 1, în ultimii ani, a fost Orange, companie care a sponsorizat X-Factor şi nu numai.

danseaza-printre-stele

De ce e informaţia interesantă? Pentru că Antena 1 a urmat, în ultimii ani, oarecum acelaşi pattern ca ProTV. Emisiunile lor de top, precum X-Factor, au fost sponsorizate de Orange. În cazul celor de la Pro, parteneriatul cu Telekom continuă, compania sponsorizînd încă de la început Românii au talent, continuînd atît cu acest show, ci şi cu Vocea României.

Legat de noua emisiune a Antenei 1, din ce-am putut să văd în primele zece minute, nu pot să spun decît un singur lucru: spre deosebire de celălalt show de dans, omorît între timp de ProTV – Dansez pentru tine, lipseşte lumina. Mi se pare că platoul e prea întunecat. Nici Horia Brenciu, prezentator al show-ului, nu e luminat bine, nici dansatorii, în timp ce se mişcă. Probabil că vor repara pe parcurs.

Altfel, revin mai tîrziu, mai jos, cu impresii.

1 comentariu

  1. Antena1 n-a inteles nici pana acum ca degeaba investesc milioane de euro in vedete, in formate, in regizori – daca din punct de vedere tehnic, transmisia lor arata in continuare ca o filmare de amatori.
    Tot in urma Protv-ului sunt in duelurile directe, cu toate vedetele luate de la ie.