de 1 martie…

…femeile ar trebui sa fie mai frumoase. Azi, in RATB, daca am vazut trei e mult. Ori nu stiu sa se imbrace, ori nu stiu sa se machieze, ori nu stiu nici de una, nici de alta. Plus: lipseste starea de spirit caracteristica zilei de azi. Si, culmea, e o zi frumoasa, soare, treburi etc.
…o sa aflam la Stirile ProTV de la ora 19 ce i-a cumparat Gigi Becali nevestei, iar la restul buletinelor de stiri o sa aflam ce-au facut vedetele de sex femeiesc de 1 Martie si ce le-au cumparat iubitii. Deh, traditia nu poate fi incalcata. Ferice de mine ca nu ma uit la TV.
…florarii or sa aiba, in sfirsit, vinzari mai de doamne-ajuta.
…sint curios cite buchete de flori va primi Nihasa :P.
…ma simt mai obosit ca niciodata. Inca un proiect terminat, inca unul pe rol – sper, in curind – si inca unul mai vechi de finisat.

4 comentarii

  1. huh… ce chestie… eu as zice k nu numai femeile, ci si barbatii intra in categoria mentionata de tine: neingrijiti. si asta doar pt a folosi un singur cuvant ce concentreaza lipsa unui oarecare gust cand se imbraca, mirosurile ‘suspecte’ to say the least, etc. acum depinde si de zona si de mijlocul de transport folosit.

  2. sint convins… cu toate astea, e vorba de 1 martie. si nu ma refeream ca la partea de “neingrijit”, ci mai degraba la lipsa de gust in materie de haine, ca sa nu mai zic de cizmele care se potrivesc ca nuca-n perete :)) si ar mai fi exemple destule…

  3. desi la barbati e mult mai usor sa te imbraci “ok”, si aici intalnesti numeroase combinatii strigatoare la cer.
    astazi chiar am incercat sa fiu mai atenta la fetele/femeile din jur si am observat k majoritatea se imbraca normal, nimic iesit din comun. au fost si cateva (putine) care aveau ceva deosebit in imbracaminte, precum si altele exact cum spui tu.
    acuma… ce sa zic… e o “datorie” a femeilor sa fie frumoase, numai k acest concept are sensuri mai mult sau mai putin diferite pentru fiecare dintre noi, precum si un nivel de importanta variabil.

  4. de 1 martie? doar de 1 martie? si de ce ar trebui sa fie mai frumoase? trecand peste teoria conform careia fiecare (femeie sau nu) este frumos in felul sau, spiritual (ring a bell?), de ce ar trebuie sa fie exact azi? de ce nu pe 24? si de ce pur si simplu? [ca tot iti place sintagma] doar pentru ca atunci se sinchisesc unii sa dea un buchet de flori? nu cumva dorinta de a fi frumoasa e stimulata de altceva?