De ce urîm RDS şi Microsoft

Dacă mai aveam vreun dubiu, acum s-a spulberat. RDS dă un net de doi lei la preţuri la care iei ditamai banda de la reţelele de cartier. Dacă am ajuns să downloadez update-uri de la Microsoft cu 7kbps, e grav. În acelaşi context, nici cu Microsoft nu mi-e ruşine. Care Microsoft, de porci ce sînt, uită că unii – deşi au licenţă de Windows XP Professional – nu au Service Pack 2 si poate n-au net. Prin urmare, în loc să îl dea la download, îl lasă doar pentru Windows Update. Care Windows Update, la rîndul lui, nu vrea să îl dea nici la download, nici la update. Pentru că, în loc să îşi facă update la Service Pack, el se duce la update-urile normale, care iarăşi nu se pot face pentru că… ghici! n-ai Service Pack 2!

În altă ordine de idei, RDS sucks. Microsoft as well. Prin urmare, pe viitor îmi propun să umblu cu un CD de XP Professional cu SP2 deja crăcuit, cel puţin să ştiu una şi bună: că merge. Chiar dacă la instalare o să folosesc licenţa omului. Şi da, n-au decît să mă caute cei de la Microsoft, împreună cu BSA-ul. Dacă vor, le dau adresa şi numărul de telefon.

Pînă una-alta, vrea careva să vadă ce se întîmplă cînd vrei să instalezi un SP2?

Foarte drăguţ, nu-i aşa? :P. Să mai spună cineva că Microsoft nu face produse proaste. Mă gîndesc serios să migrez către Mac.

Dacă îţi place acest blog şi vrei să-l susţii, cumpără de la eMag folosind acest link.

5 comentarii

 1. reinstaleaza-l iar ;)

  am eu cd de sp2 …

 2. Windows-urile sparte sunt sport naţional şi nu te caută nimeni. Dacă i-ar lua pe toţi care au sistemele crack-uite, cred că ar dura până în 2020. Trage de pe net SP2 spart sau Vista Ultimate, no problems. Şi dacă tot ai probleme, treci pe Linux, Mac sau Unix. Problems solved. :P

 3. LOL. Deci sa inteleg ca e mai bine sa nu dai banii pe licenta de XP. Ca eu il am cracuit si nu mi-a facut figurile alea la instalarea SP2, Sa inteleg ca Microsoft te invita sa intri in… ilegalitate!? :D

 4. Alex, există o modalitate, Microsoft nu e prost.

  Pentru cazul în care nu există net se poate folosi Windows Catalog : http://v4.windowsupdate.microsoft.com/catalog/en/default.asp.

  Îţi downloadezi frumos update-urile care-ţi lipsesc. Le duci pe staţia fără net şi le instalezi, fără durere, doar plăcere.

  Next time tăsc tâsc, o documentare mai bună :P

 5. am si eu CD cu XP Pro SP2 si asta o sa fac marti. rad partitia C: si instalez din nou, de data asta direct cu SP2. ca o sa pun serialul de pe licenta, asta e partea a doua.
  in alta ordine de idei, licenta mea – personala – e de XP Home, insa e versiune 2006. XP Pro-ul de care vorbeam e de prin 2004 sau 2005, de asta e ramas rau in urma.
  Bogdan: crackuit nu face niciodata scandal :))