De urmărit: Mihnea Măruţă, fost redactor-şef la Cotidianul, are blog

Mihnea MăruţăMihnea Măruţă, fost redactor-şef la Cotidianul timp de un an şi-un pic, şi-a făcut blog. Nu pot decît să-i salut iniţiativa şi să mă bucur. Cred că am mai scris la un moment dat că, din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni oameni de presă pe care i-am văzut pînă acum.

Nu în ultimul rînd, n-aş putea spune decît că mă simt onorat că îmi citeşte blogul şi, mai ales, că m-a adăugat în blogroll-ul său (probabil că, dacă n-ar fi făcut-o, ar mai fi durat ceva pînă aş fi aflat că are blog).

Bun venit în blogosferă!

1 comentariu

  1. Buna seara la toti,cu tot respectul vreau sa scriu ceva.La inceput nu i am inteles pe care care vor sa doneze rinichiul sau alte parti ale corpului dar acum da.Ganditi va la femeile care se prostitueaza ,n ar fi mai bine sa doneze rinichiul in loc sa se culce cu nemernici perversi?Da, sa lucreze, dar daca nu vor mai bine asta.Sau alti neputand sa si continue studiile ,spre exp doar 4 clase sau 7 clase ,ce sa faca ?Din ce sa traiasca?Nimeni nu ajuta si n ziua de azi nu prea se apreciaza cinstea ,ci banul care sta la putere.Un om cu banii e bagat in seama ,celalalt deloc.
    Puneti va in locul celor fara scoala sau care nu vor sa se culce pe banii ea saul el se sacrifica pentru copii ,sa nu ajunga pe strazi.