Subiectiv.ro este un blog independent, afiliat Hotnews.ro. Tratează teme sociale, politică, tehnologie, media şi, ocazional, artă.

Blogul este deţinut şi scris de Alex Mihăileanu, jurnalist din 2003, convertit în editorialist VICE şi artist vizual în devenire, cu ocazionale colaborări din partea altor autori invitaţi.

Despre Alex Mihăileanu

Alex Mihăileanu a studiat în cadrul Facultăţii de Filozofie a Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi, în perioada 2003-2006, apoi a urmat studiile departamentului Fotografie din cadrul Facultăţii de Arte Plastice a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, între 2014 şi 2017.

De-a lungul anilor, a fost angajat sau a colaborat cu entităţi media precum RadioLynx.ro (editor), Ziua (editor foto), Business Standard (editor), Ringier (consultant UI/UX pentru relansarea Capital.ro), Hotnews.ro (senior editor StartupCafe.ro) şi VICE România.

Printre altele, pasionat de design şi de comunicare, a colaborat timp de doi ani cu Etarget, în calitate de Marketing & Communication Associate, a lucrat timp de un an şi jumătate în funcţia de copywriter pentru McCann PR Bucureşti (pe conturi precum Canon, F64, HTC, Toshiba, Symantec etc.) şi a colaborat punctual, pe post de consultant în comunicare, cu mai multe companii, agenţii de comunicare şi organizaţii.

Despre Subiectiv.ro

Subiectiv.ro este unul dintre cele mai longevive bloguri din România. A apărut la data de 13 noiembrie 2003 pe platforma Weblog.ro (prima platformă românească de blogging, închisă în ianuarie 2014) şi migrat pe domeniul subiectiv.ro la începutul anului 2006.

În ceea ce priveşte aspectul editorial, pe blog sunt tratate, în general, domenii de interes larg, preponderent pe teme politice, economice şi sociale, dar şi subiecte de interes pentru autor, de la tehnologie (inclusiv ştiri sau analize legate de compania Apple) la media şi comunicare (presă şi jurnalism, PR şi marketing etc.) şi fotografie sau, mai rar, artă.

De-a lungul anilor, pe blogul Subiectiv.ro au fost derulate inclusiv campanii comerciale de promovare a unor produse sau servicii, punctuale sau pe termen lung (trei-şase-nouă luni) cu companii din domenii variate.

Mai jos, câteva dintre brandurile care au fost promovate pe subiectiv.ro.

Pentru potenţiale colaborări viitoare, adresa de contact este alex@mhl.nu.