Dezastrul care va veni (audio)

Am început să mă joc un pic cu audio. E impropriu spus podcast, am niște idei, dar continui în funcție de feedback. Se poate asculta/abona pe Spotify și pe Anchor.fm, o să vină, la un moment dat, și Apple Podcasts, când l-or aproba.

Primul clip audio e despre dezastrul care o să urmeze în România din cauza lipsei de strategie. Despre cum autoritățile au greșit în primele două etape și fac în scenariul 4 ce trebuiau să facă de la început.

Și despre cum nici naiba n-o să știe, de fapt, câți vor fi murit din cauza virusului, iar datele de la INS nu vor fi disponibile mai devreme de doi ani.

PS: Am câteva idei despre cum să duc mai departe ideea asta. Una dintre ele e un soi de sumar al zilei de azi publicat mâine, cu titlul “Pastila de a doua zi”. Vedem. Sau, mă rog… ne-auzim.

2 comentarii

  1. Chiar ieri imi povestea sora mea ca vineri într-un orășel mic din nordul țării ( nu, nu e din Suceava) desi nu s-a înregistrat niciun caz de infectare ,moartea unui batran de vreo 80 ani a fost tratată ca fiind din cauza la Covid 19- cei de la casa funerară au venit cu combinezoane, sicriul sigilat, casa dezinfectata .
    Iar numărul deceselor le poți afla foarte simplu la direcția de evidenta populatiei- cei care întocmesc certificatele de deces.

  2. Ceasul ticaie de mult in romanica, nu a avut cine/ce sa declanseze dezastrul.
    Mno acuma nu ca iau ca apararea statului, dar nici cu poporul nu mi-e rusine. Also cred ca ideea aia cu imunitate colectiva o sa prinda in Romania(mai in gluma mai in serios), daca luam in calcul ca in zonele rurale/orase mici unde nu are cine sa ii tina sub control pe oameni si multi nu inteleg sub nicio forma ca ar trebui sa aiba putina grija, iar decesele/victimele nu vor fi inregistrate, cum ai zis.