disperarea e mare

Citesc pe EVZ.ro o ştire despre ce le-a mai tunat prin cap celor anti-Băsescu din Parlament: să împartă prezervative deputaţilor şi senatorilor. Pe ambalaj scrie “Descarcă-te! Spune-i DA!”.

Din punctul meu de vedere, tre’ să fii mult prea disperat ca să ajungi la un asemenea grad de idioţenie. Mă mir că n-au scris “Dă-ţi drumul!”. Probabil ar fi fost mai indicat. O lipsa de imaginaţie mai mare ca asta, n-am văzut niciodată. Denotă o disperare ieşită din comun. Dacă ai ajuns să îi pui poza lui Băsescu, ţinîndu-se cu mîinile de gură, pe un ambalaj de prezervativ, atunci e clar că jocul e mai murdar decît se putea.

Cine a plătit pentru anti-campania asta a demonstrat că nu merită să conducă ţara. Practic, tocmai au arătat că nu sînt nici măcar amuzanţi. Mai pe româneşte, îşi bagă în voturile românilor. Aşa ceva nu se face. E o dovadă de prostie cruntă.

Dacă ajungi să devii de-a dreptul vulgar şi să îţi bagi pe faţă în gura tuturor, inclusiv a mea, ca român, e clar că nu ai ce căuta în Parlament. Nu îmi meriţi votul, nu meriţi să conduci o ţară, nu meriţi nici măcar să-ţi creşti copilul. Dacă eşti de acord cu o astfel de anti-campanie, nu faci decît să confirmi că şi copilul tău va fi la fel de imbecil precum tine şi nu trebuie să te mai miri că, atunci cînd vei merge pe stradă, vei fi înjurat de puşti de clasa a doua. Şi fii sigur că atunci cînd un puşti de clasa a doua o să îşi bage în gura ta, nu ai absolut nici un drept să îl întrebi de educaţia pe care a primit-o de la părinţii lui.

Dacă ei au impresia că o astfel de campanie le va aduce mai multă popularitate, se înşeală. Tocmai şi-au dat singuri cu tesla. E drept că nici măcar nu au în ce să dea, dar asta este o cu totul altă poveste. Dacă nu te ţine să vii cu argumente, dacă nu o ai suficient de mare ca să fii în stare să demonstrezi că eşti mai bun, taci din gură. Nu faci altceva decît să arăţi cît de frustrat eşti.
Tocmai mi s-a făcut ruşine că sînt român. Mi-e jenă mie de lipsa lor de ruşine.

LATER: Şi se mai miră unii că Times scrie despre România că este ţara absurdităţilor…

5 comentarii

  1. super blog. n-am nimic de adaugat decat ca ai o foarte mare dreptate. ;)

  2. La statia de metrou Crangasi, ieri, in loc de Compact, cineva a pus ziare anti Basescu (iti stau la dispozitie cu un exemplar daca vrei), iar la coloane am vazut studenti imbracati in tricouri anti-base… trist…

  3. Din pacate am fost, suntem si vom fi un popor in care o sa domine o prostie crunta, o prostie sustinuta de banii parintilor, bani care de cele mai multe ori au fost obtinuti pe cai ilegale. Pot sa bag manca in foc ca 95% chiar din cei din parlament nu au inteles “mesajul ascuns” din aceasta forma de campanie, petru ca sunt niste cretini care nu stiu numai sa-si acorde lor derepturi si beneficii, pe care-i doare undeva de restul populatiei si de satutul pe care-l au. Din pacate la noi in tara mafia si corupti a atins cote gigantice pentru a mai putea face ceva.

  4. Apropo de morala si etica, Basescu ii un exemplu clar de “asa nu”. Ce ii Basescu? Raspuns: Marinaru ce bea rom la Golden Blitz cu prietenul lui cioban de Pipera,care a facut bani vanzand miei la arabi si achizitionandu-le terenuri. Bucurati-va de shaworma traditional romaneasca si asteptati sa traiti bine cu un marinar beat la carma.

  5. Daca stiam filmuletul cu tipul ala care are un ras ciudat pe-asta n-o mai stiam. Intr-adevar josnica idee, indiferent de orientare