Două vloguri școală – Iz & Johnny Harris

Eu, unul, în afară de Mariciu, nu mai urmăresc frecvent nici un vlog. Însă, acu’ vreo săptămână, am dat peste astea două vloguri: Iz Harris și Johnny Harris, doi americani care se plimbă prin lume chiar multicel.

Asta și pentru că Johnny Harris este, de vreo patru ani, multimedia reporter la Vox, unde realizează o serie de documentare numite Borders. E cumva amuzant că, ocazional, cei de la Vox întreabă publicul pe unde să-l mai trimită.

Ce mi se pare fain la ambii (care sunt căsătoriți, apropo) e că reușesc să lucreze foarte bine împreună, că investesc în echipamente și că asta se vede în calitatea clipurilor, de la video la montaj.

Bine, și mai e o chestie: când îi vezi, nu dai doi lei pe ei, zici că-s mileniali obișnuiți. După care afli că au doi copii împreună și te scarpini un pic după cap, întrebându-te unde-i lasă atunci când pleacă prin lume.

Anyway, trăgând linie, fac niște chestii foarte mișto, atât împreună, cât și separat. N-au o gașcă de subscriberi (ea are vreo 45.000, el vreo 70.000), dar se vede treaba că lucrurile se mișcă rapid. Iar clipurile, ei bine, clipurile sunt școală pentru cine vrea să se apuce de o trăznaie d-asta. Las vreo două mai jos:

2 comentarii

  1. El a prins multa notorietate dupa seria Borders si ce a mai facut pe la Vox. Apoi, la inceput de 2018 ea si-a deschis canalul de YT si a tot prestat. Acum, de cateva luni a inceput si el, dar ca mai mult un fel de behind the scenes pt. Borders. O sa creasca destul de mult amandoi in urmatorul an daca se tin de treaba.
    Ce mi se pare mie incredibil este ca au 2 copii si cel mare sufera si de autism.