eterna si fascinanta tiganie

Cea mai tare stire pe ziua de azi vine via EVZ. Stralucirea a fost rapita din nou! Si nu, nu stralucirea soarelui, nici stralucirea lunii, nici a stelelor si nici macar stralucirea tablei de pe palatele tiganesti. Este vorba despre nimeni alta decit Stralucirea, una dintre fiicele celebrei vrajitoare, nimeni alta decit Mercedesa, traiasca-ti, munca-t-as!

Parca vad diseara super-stire! Stralucirea, fiica vrajitoarei Mercedesa, a fost rapita chiar din fata casei ei din Craiova. Si continuarea: Vinovat de rapire se face nimeni altul decit Stivens, acest Romeo din tiganie indragostit pina peste mustatile-i rasucite, vinovat si de prima rapire, din martie! Munca-t-as. Declaraţ’e şocantă, munca, auzi acilea dhe la Merţedesa: rapitorii era inarmati cu sabii si cutite, asta! bîte, care a fost si ea rapita de ace’asi tigani, trai-t-ar! da’ a fost heliberata in fata spitalului.

Tata lu’ Stralucirea, munca, bulibasa Medalion, a negoceat, fratele mio, cu tata lu’ Romeo tigan, asta, Stivens, subnumitul Xenofon, eliberarea printesei. Stralucirea, fi’ca lu’ Xenofon, a mai costat o data, munca-t-as, doo sute de mi’ de euroi, in mart’e, cind a fost rapita pentru prima data.

Trai-t-ar!

4 comentarii

  1. “Tatal Stralucirii, Medalion, a discutat deja cu Xenofon, tatal lui Stivens, eliberarea fetei.”
    Propozitia asta ma amuza mai rau ca un banc. =))

  2. unde e stirea in original???? vreau sa o citesc si asa=))

  3. da’ racovita sau celibidache nu si-ar boteza unu’ odrasla…