evz are idioţi

N-au decît să-mi facă şi mie plîngere la CNCD că îi discriminez pe idioţi*. Fie programatorii de la EVZ sînt te-a dreptul idioţi, fie cei de la Online sînt idioţi, fie Gianina Corondan, care scrie editoriale, e idioată. De Gianina m-aş îndoi, prin urmare adevărul se pierde în rîndurile celorlalţi. De ce am ajuns eu la concluzia că sînt prea mulţi idioţi la EVZ? Ei bine, răspunsul este o întrebare:

CÎT DE IDIOT TRE’ SĂ FII SĂ LAŞI UN MATERIAL SĂ INTRE PE FLUXUL RSS DE 29 DE ORI, ÎN ACEEAŞI ZI, DUPĂ PRIMA POSTARE?

Ce treabă are Gianina Corondan cu toată panarama asta? Ei bine, e editorialul ei. Că săptamîna asta e editorialul ei, ar mai fi cum ar mai fi, dar în fiecare săptămînă, în ziua în care se publică editorialul Gianinei Corondan, editorialul Gianinei Corondan se publică de cîte 30-40 de ori. Fie programatorii nu sînt în stare să repare republicarea feed-ului la fiecare update, fie cei de la Online sînt de-a dreptul idioţi, suficient de idioţi încît să nu fie în stare să încadreze un editorial într-o singură categorie, lăsîndu-l să moară acolo, suficient de idioţi încît să îl şteargă şi să îl posteze la nesfîrşit cînd într-o categorie, cînd în alta.

Am ajuns să o urăsc pe Gianina Corondan pentru editorialele care-i sînt republicate în fiecare săptămînă, din simplul motiv că EVZ are cîţiva angajaţi idioţi. Uite mostră de idioţenie [click pentru mărire]:

______________________
*idioţi = oameni cu idei

4 comentarii

  1. Damn, şi eu am observat, dar nu m-am obosit să văd WhoTF e Gianina.

  2. Nu folosesc feedere ca ma enerveaza, pe Gianina n-am citit-o decat intamplator, prin Sapte seri parca dar *disclaimerul e beton :))

  3. Poate scrie cu greseli si editeaza mereu la el :)))

  4. neah, ca pentru asta au corectori.