evz promoveaza gindul?

Cit a platit ziarul Gindul sa apara in EVZ? Pentru ca, altfel, nu-mi explic de ce la sectiunea Media din editia de astazi, exista o stire in care este promovat ziarul lui CTP.

Cotidianul “Gandul” a lansat ieri, in colaborare cu Pro FM, concursul on-line de jurnalism cetatenesc “Arata-ne scoala ta si noi te vom premia”, adresat elevilor de liceu si studentilor, potrivit Mediafax. In urmatoarele sase saptamani, elevii de liceu si studentii pot posta fotografii si filmulete care surprind situatii sau amanunte semnificative din locul in care invata, pe site-ul www.gandul.info, la sectiunea dedicata concursului. Cei mai buni trei tineri vor fi premiati cu telefoane mobile cu MP3 Player si camera foto. (aceeasi stire aici)

Mda. Deci? Care e faza?

4 comentarii

  1. :) Gandul n-a platit nimic ca sa apara in EVZ (Asta ca sa validez un vot de blam, banuiesc, pt ca nu cred ca vorbeai serios). In al doilea rand, stirea asta se refera la piata media autohtona, din care face parte si Gandul. Asa cum am scris de nenumarate alte institutii media, de la Libertatea (vecinii nostri) pana la Jurnalul, scriem si de ei. Nu e reclama, e pur si simplu profilul sectiei. Si cred ca ne putem permite sa scriem despre rivali, fara sa dam impresia de slabiciune :)

  2. era, mai degraba, luare la misto :D
    da’ daca voi va permiteti sa scrieti de concurenta, foarte tare!

  3. astia sunt sub imperiul pro … sau aveau niste datorii neplatite …sau e din cauza ca s-au luat de CTP … ceea ce nu e in regula … uite-te la capul meu ;)

  4. Piticu21: atunci o sa las analizele in seama ta. Mult succes!